Повезане вести

Симон осуђен због напада на Милицу Дабовић, огласила се и она

Симон осуђен због напада на Милицу Дабовић, огласила се и она

Трачара 23.03.2017
Два месеца након што је физички насрнуо на своју бившу девојку Милицу Дабовић, Симон Шиме Шкилић осуђен је данас и ускоро ће бити протеран из Србије. Домаћи медији преносе да је бивши спортиста са Првим основним тужилаштвом у… »
Милица слави победу на суду: Коначно ће престати да ме оптужују да сам све измислила!

Милица слави победу на суду: Коначно ће престати да ме оптужују да сам све измислила!

Свет & Скандал 23.03.2017
Бивша кошаркашица Милица Дабовић огласила се данас након што је објављено да је њен бивши дечко Шиме Шиклић Симон признао кривицу за насиље у породици. Шиме је изречена условна казна, добио је забрану приласка Милици и… »
Ово је порука женама да пријаве насиље!

Ово је порука женама да пријаве насиље!

Мондо 23.03.2017
Симону забрањен улазак у Србију и прилазак Милици! "Ово је порука свим женама да пријаве насиље," рекла је за МОНДО Миличина правна заступница. Случај који је потресао Србију добио је епилог у виду нагодбе - Симон је признао… »
Симон протеран из Србије! Признао да је тукао Милицу Дабовић!

Симон протеран из Србије! Признао да је тукао Милицу Дабовић!

Свет & Скандал 23.03.2017
Симон Шиклић склопио је данас нагодбу са Првим основним тужилаштвом у Београду у којој је признао да је извршио насиље у породици над кошаркашицом Милицом Дабовић у замену за условну казну затвора од десет месеци, која неће бити… »
Драма кроз коју је Милица Дабовић прошла добила епилог: Шиме Шиклић Симон протеран из Србије!

Драма кроз коју је Милица Дабовић прошла добила епилог: Шиме Шиклић Симон протеран из Србије!

Стори 23.03.2017
Бивши вереник српске кошаркашице клопио је данас нагодбу са судом и признао кривицу за насиље над бившом кошаркашицом Милицом Дабовић, наводе домаћи медији. Како наводи Блиц, он је добио условну казну од десет месеци, која неће… »

Вести дана »