Povezane vesti

Ošamarila šminkera! (video)

Mondo 23.03.2017
Stvarno nije trebalo ovo da joj kaže... Pevačica Seka Aleksić napravila je haos na snimanju svog novog spota. Incident je nastao kada je njen šminker Bojan Vukadinović izgovoio nešto što nijedna žena ne bi volela da čuje. Naime, Vukadinović je… »

(Video) Ovo nikako nije smeo da joj kaže: Seka ošamarila šminkera!

Kurir 23.03.2017
Šminker je svakako dobio šta je zaslužio. Pevačica Seka Aleksić napravila je haos na snimanju svog novog spota. Incident je nastao kada je njen šminker Bojan Vukadinović izgovoio nešto što nijedna žena ne bi volela da čuje. Naime, Vukadinović… »

Skandal: Seka Aleksić ošamarila šminkera (VIDEO)

Vesti online 23.03.2017
Na snimanju spota za pesmu Seke Aleksić izbio je totalni haos! Šminker popularne pevačice Bojan Vukadinov rekao je nešto što nije smeo. Naime, na njegovu opasku da je malo ostarila i da mora da joj popravi šminku, Seka ga je ošamarila. Ovaj gest su… »

Seka Aleksić opsovala i ošamarila šminkera! (video)

Svet 23.03.2017
Na snimanju spota za pesmu Seke Aleksić izbio je totalni haos! Објава коју дели ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀SEKA ALEKSIĆ ⠀⠀⠀⠀⠀ (@seka_aleksic) дана 23. Мар 2017. у 6:21 PDT Naime, šminker popularne pevačice Bojan… »

Bez pardona: Seka Aleksić ošamarila šminkera!

Blic 23.03.2017
Pevačica Seka Aleksić pobesnela je na svog šminkera zato što joj je rekao da je ostarila. Ona je na Instagramu objavila video u kojem nam se pokazala u do sada neviđenom izdanju. - Moramo samo ovo ispod očiju da ti sredimo, omatorila si mi nešto -… »

Vesti dana »