Povezane vesti
Bane Ivanović: Ranije smo ovakve utakmice gubili...
Sportski žurnal 24.03.2017
Kapiten Srbije Branislav Ivanović posle pobede u Gruziji 3:1 rekao je da ekipa ne sme više da ponovi izdanje iz prvog poluvremena ako želi na Mundijal. – Poremetio nas je gol i posle je to uticalo na samopouzdanje. Ja sam ovde dovoljno dugo da mogu da… »
Muslin upozorava: Prvo poluvreme najgore do sada
Mondo 24.03.2017
Selektor Srbije kritikovao igru u prvom delu duela sa Gruzijom, ali i istakao zadovoljstvo konačnim rezultatom i igrom igrača koji su ušli sa klupe. Foto: FSS Tri boda su osvojena, prvo mesto je vraćeno i to je ono najvažnije sa gostovanja Srbije u… »
Realni Slavoljub Muslin: Imali smo sreće! Daleko smo od Mundijala
Mozzart sport 24.03.2017
„Prvo poluvreme je bilo najgore od kada sam selektor“, poručio iskusni stručnjak. (OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA MOZZART SPORTA IZ GRUZIJE) Selektor Srbije Slavoljub Muslin je bio relan u oceni dešavanja u Tbilisiju. On je rekao da je njegov tim igrao slabo u… »
Muslin: Najgore prvo poluvreme!
Sportski žurnal 24.03.2017
Slavoljub Muslin, selektor reprezentacije Srbije bio je vidno zadovoljan posle utakmice sa Gruzijom, iako početak meča nije bio obećavajući. - Ovo je naše najgore prvo poluvreme. Slabo smo počeli meč, našom greškom su nam dali gol. Kod 1:0 imali su opet… »
Muslin otkrio šta je rekao igračima u poluvremenu
Vesti online 24.03.2017
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin posle pobede u Gruziji 3:1 rekao je da je ekipa odigrala najgore prvo poluvreme pod njegovim vodstvom i upozorio da je još daleko Mundijal u Rusiji. - Najgore prvo poluvreme od mog dolaska, greška… »
Vesti dana »
Uhapšene dve osobe osumnjičene da su kamenicama razbile staklo na prostorijama SNS u Cvijićevoj ulici
Blic pre 5 satijoš 3 povezane
Vremenska prognoza za sredu, 20. avgust: Sunčano, temperatura do 33 stepena
Beta pre 2 satajoš 3 povezane
Ministri i funkcioneri SNS-a ispred Skupštine: Uz razgovor i utakmicu Crvene zvezde
Danas pre 2 satajoš 1 povezana