Povezane vesti
Procureo tajni snimak: Beli zove Srđu Popovića i traži mu 2 miliona evra (VIDEO)
Vesti online 24.03.2017
Ljubiša Preletačević Beli ponovo je u centru pažnje u predizbornoj kampanji. Procureo je snimak na kojem Beli zove Srđu Popovića i traži mu pola miliona evra. - Alo Srđo, jesi ti? Šta odakle te zovem, zovem te bre sa govornice. Karticu sam kupio. Pošalji… »
Procureo tajni snimak: Beli zove Srđu Popovića i traži mu dva miliona evra! (video)
Pravda 24.03.2017
Ljubiša Preletačević Beli ponovo je u centru pažnje u predizbornoj kampanji. Procureo je snimak na kojem Beli zove Srđu Popovića i traži mu pola miliona evra. - Alo Srđo, jesi ti? Šta odakle te zovem, zovem te bre sa govornice. Karticu sam kupio. Pošalji… »
Vesti dana »
Haos širom Francuske, blokirane brojne ustanove: Buktinja guta srednju školu u Nantu (video)
Mondo pre 2 satajoš 27 povezanih
„Rusija nas već 30 godina snabdeva energentima po najpovoljnijim uslovima“ Đedović: Pregovori o prodaji NIS-a nisu propali, to potvrđuje i nova OFAK-ova licenca
Dnevnik pre 3 satajoš 49 povezanih
"Majka 24 godine neguje dete, a pokazala mi je praznu radnu knjižicu": Ovakve priče su pokrenule Zakon o roditeljima negovateljima, imaju pravo na 65.000 mesečno
Blic pre 5 satijoš 45 povezanih
Počela komemorativna šetnja u Novom Sadu povodom 23 meseca od pada nadstrešnice
Beta pre 35 minutajoš 17 povezanih