Povezane vesti

Vučić o Belom: Preletačević kao Sinčić u Hrvatskoj

Vučić o Belom: Preletačević kao Sinčić u Hrvatskoj

Kurir 25.03.2017
BEOGRAD - Predsednički kandidat Aleksandar Vučić izjavio je danas da razume motive onih građana koji daju podršku Ljubiši Preletačeviću Belom, ali ističe da je greška i "do sistema", jer te ljude nije video. Vučić je, za Pink televiziju… »
Nataša Jeremić: Vučićeva protivnica

Nataša Jeremić: Vučićeva protivnica

Danas 25.03.2017
Nataša Jeremić, poznata TV novinarka i supruga predsedničkog kandidata i bivšeg šefa srpske diplomatije Vuka Jeremića, podnela je krivičnu prijavu protiv Srpske napredne stranke, njenog lidera Aleksandra Vučića i potpredsednika SNS Milenka… »
Vučić o Belom: Tako je i Sinčić uzeo prvo 17,5 pa onda 3 odsto

Vučić o Belom: Tako je i Sinčić uzeo prvo 17,5 pa onda 3 odsto

Blic 25.03.2017
Premijer i predsednički kandidat SNS Aleksandar Vučić kaže da razume zašto se građani opredeljuju da glasaju za nekoga poput Ljubiše Preletačevića Belog, te glasove shvata kao porotestne, i da je u konkretnom slučaju u pritanuju pristup politici… »
Vučić: Izbori su demokratska utakmica, ali i prilika da se kaže neka loša reč protiv mene

Vučić: Izbori su demokratska utakmica, ali i prilika da se kaže neka loša reč protiv mene

Kurir 25.03.2017
BEOGRAD - Izbori jesu demokratska utakmica, ali nisam baš nešto mnogo čuo od predizbornih programa drugih osim da se kaže neka loša reč protiv mene, smatra Aleksandar Vučić, kandidat SNS na predstojećim predsedničkim izborima 2. aprila. Na… »
Vučić o Belom: "Tako je počeo i Sinčić..."

Vučić o Belom: "Tako je počeo i Sinčić..."

Pravda 25.03.2017
Predsednički kandidat Aleksandar Vučić pričao je gostujući na televiziji Pink i o kandidatu za predsednika Ljubiši Preletačeviću Belom. - Ne umem da se šalim, nisam duhovit i ne umem da zainteresujem klince - rekao je Vučić. Kako kaže, slučaj… »
Vučić: Izbori su demokratska utakmica!

Vučić: Izbori su demokratska utakmica!

Pravda 25.03.2017
BEOGRAD - Izbori jesu demokratska utakmica, ali nisam baš nešto mnogo čuo od predizbornih programa drugih osim da se kaže neka loša reč protiv mene, smatra Aleksandar Vučić, kandidat SNS na predstojećim predsedničkim izborima 2. aprila. Na… »

Vesti dana »