Povezane vesti

U vezi su već deset godina: Pevačica otkrila da je početak sa dečkom bio strašan, a evo zašto!

U vezi su već deset godina: Pevačica otkrila da je početak sa dečkom bio strašan, a evo zašto!

Kurir 25.03.2017
Jadranka Barjaktarović u jednoj emisiji ispričala je kako joj je bilo na početku veze sa svojim sadašnjim dečkom. Pevačica je istakla kako želi da se uda za njega, ali da nije sve bilo toliko savršeno na početku romanse. “Ja sam našla… »
Da bi osvojio njeno srce morao je pređe OGROMNU prepreku: Jadranka Barjaktarović prvi put o poteškoćama u vezi (FOTO)

Da bi osvojio njeno srce morao je pređe OGROMNU prepreku: Jadranka Barjaktarović prvi put o poteškoćama u vezi (FOTO)

Story 25.03.2017
"Naš početak veze je bio strašan", rekla je Jandranka prisetivši se teških trenutaka kroz koje je morala da prođe sa svojim dugogodišnjim partnerom. U popularnoj emisiji voditeljke Marije Lazić i njenih gošća Jadranke Barjaktarović i Ivane… »
Jadranka Barjaktarović ispričala kako je započela romansu sa svojim dečkom: Otac ga prvo nije voleo, ali sad ga gotivi

Jadranka Barjaktarović ispričala kako je započela romansu sa svojim dečkom: Otac ga prvo nije voleo, ali sad ga gotivi

Svet & Skandal 25.03.2017
Gostujući u emisiji voditeljke Marije Lazić, Jadranka Barjaktarović pričala je o svom dečku, sa kojim je 10 godina zajedno i za koga kaže da bi želela da se uda za njega.. “Ja sam našla muškarca koji može da me isprati, ili je on mene našao… »

Vesti dana »