Povezane vesti

Evo šta je Nada Obrić uradila kad je njen muž našao ljubavnicu! Plus: Zašto je Stanijina pojava vulgarna, a ne erotska

Evo šta je Nada Obrić uradila kad je njen muž našao ljubavnicu! Plus: Zašto je Stanijina pojava vulgarna, a ne erotska

Svet & Skandal 25.03.2017
Nada Obrić gostujući kod Sanje Marinković u emisiji “Magazin In” ispričala je jednu anegdotu iz svog života sa bivšim mužem u trenutku kad je znala da će se razvesti. “Zaljubio se on, a mi smo zavnično još u braku. I sad dolazi on kući… »
Sandra Afrika šokirala priznanjem: Dečko mi kaže mi da sam debela i imam celulit!

Sandra Afrika šokirala priznanjem: Dečko mi kaže mi da sam debela i imam celulit!

Kurir 25.03.2017
Gostima u studiju nije bilo prijatno kada je pevačica otkrila kako njen dečko komentariše njen izgled. Sandra Afrika je već deset godina u vezi sa dečkom Aleksandrom Moskovljevićem, a on je njen najveći kritičar. "Komentariše moj dečko stalno… »
Sandra Afrika priznaje: Dečko mi kaže “Bleda si, ‘ajde sad malo u solarijum, debela si, imaš celulit”!

Sandra Afrika priznaje: Dečko mi kaže “Bleda si, ‘ajde sad malo u solarijum, debela si, imaš celulit”!

Svet & Skandal 25.03.2017
Sandra Afrika bila je jedna od gošći Sanje Marinković, gde je pričala o tome s kakvim se kritikama svog dečka Aleksandra Moskovljevića suočava. “Komentariše moj dečko stalno nešto “Bleda si, ‘ajde sad malo u solarijum, debela si, celulit… »

Vesti dana »