Povezane vesti
Evo šta je Nada Obrić uradila kad je njen muž našao ljubavnicu! Plus: Zašto je Stanijina pojava vulgarna, a ne erotska
Svet & Skandal 25.03.2017
Nada Obrić gostujući kod Sanje Marinković u emisiji “Magazin In” ispričala je jednu anegdotu iz svog života sa bivšim mužem u trenutku kad je znala da će se razvesti. “Zaljubio se on, a mi smo zavnično još u braku. I sad dolazi on kući… »
Sandra Afrika šokirala priznanjem: Dečko mi kaže mi da sam debela i imam celulit!
Kurir 25.03.2017
Gostima u studiju nije bilo prijatno kada je pevačica otkrila kako njen dečko komentariše njen izgled. Sandra Afrika je već deset godina u vezi sa dečkom Aleksandrom Moskovljevićem, a on je njen najveći kritičar. "Komentariše moj dečko stalno… »
Sandra Afrika priznaje: Dečko mi kaže “Bleda si, ‘ajde sad malo u solarijum, debela si, imaš celulit”!
Svet & Skandal 25.03.2017
Sandra Afrika bila je jedna od gošći Sanje Marinković, gde je pričala o tome s kakvim se kritikama svog dečka Aleksandra Moskovljevića suočava. “Komentariše moj dečko stalno nešto “Bleda si, ‘ajde sad malo u solarijum, debela si, celulit… »
Vesti dana »

(Foto, video) policija prikazala akustične uređaje Dačić: Policija koristi samo zvučna sredstva za upozorenja
Dnevnik pre 56 minutajoš 32 povezane

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 21 povezana

Završen protest prosvetnih radnika i studenata: Traže objektivno izveštavanje i ispunjenje zahteva
Vreme pre 1 satjoš 22 povezane

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Danas pre 4 satijoš 12 povezanih

Ilić u suzama zbog smrti Delibašića: "Od njega sam se oprostio pre 20-tak dana"
B92 pre 1 satjoš 42 povezane