Povezane vesti
Denveru se zakomplikovao plasman u plej-of
Politika 27.03.2017
Tim našeg Nikole Jokića izgubio od Nju Orleansa (115:90) pred svojim navijačima i u međusobni okršaj sa Portlandom za osmu poziciju na Zapadu ulaze sa identičnim skorom od 35 pobeda i 38 poraza. Do treće pobede u nizu Denver nije mogao, pošto ih… »
Poraz Denvera od Nju Orleansa, jedna od slabijih partija Jokića ove sezone
Press 27.03.2017
Srpski košarkaš je na parketu proveo samo 18 minuta, šutirao je neobično loše (4/14), a nije imao ni rešenja u direktnom duelu protiv Entonija Dejvisa, koji je postigao 31 poen. foto: novosti.rs Košarkaši Denvera izgubili su prethodne noći od Nju… »
Dejvis: Uradio sam odličan posao, zaustavio sam Jokića! (VIDEO)
Mozzart sport 27.03.2017
"Znali smo da igraju preko Jokića i da su vrlo efikasni kada on asistira. Moj posao je da pokušam da mu to učinim težim i mislim da sam uradio odličan posao", rekao je sjajni košarkaš. Nikola Jokić je glavna osovina Denverove napadačke igre, a… »
Sve se promenilo tokom noći, sad u Jokić i Nagetsi u nevolji!
Sportske.net 27.03.2017
No Jokić, no party. Možda je tako najbolje opisati kako je izgledao Denver uz loše ofanzivno izdanje svog najboljeg igrača. Iz Holivuda stigle loše vesti, pa je u utorak jedan od odlučujućih mečeva u sezoni... Težak poraz Denvera, u najgorem… »
Kuvaće u borbi za plej-of: Portland se izjednačio sa Jokićevim Nagetsima, sledi meč odluke!
Mozzart sport 27.03.2017
Važan trijumf Blejzersa na gostovanju u Los Anđelesu - 97:81. Vodiću ljutu bitku Denver Nagetsi i Portland za mesto koje vodi i plej-of. Tim Nikole Jokića napravio je veliki korak unazad u borbi za odigravanje porazom od Nju Orleansa, što je na… »
Hladan tuš za Jokića i Denver
Mondo 27.03.2017
Nju Orleans Pelikansi kao gosti deklasirali Nagitse, koji su sada u "mrtvoj trci" sa Portlandom za plasman u plej-of. Denver - Nju Orleans 90:115, Los Anđeles Lejkers - Portland 81:97! Kiks ekipe za koju nastupa Nikola Jokić (8p, 13sk, 2as, šut iz igre… »
Najgori nastup: Jokić i Denver doživeli bolan udarac baš pred meč sezone /video/
Sportal blic 27.03.2017
Košgeterski posmatrano, Nikola Jokić nije imao ove sezone tako loš nastup kao što je minule noći imao u teškom porazu od Nju Orleansa (90:115), ali mnogo važnije od njegovih promašaja i "raspada sistema" Denver Nagetsa je činjenica da se sve to… »
Jokić ubacio samo osam poena, Denver izgubio, "visi" mu plej-of NBA lige
Sportski žurnal 27.03.2017
Srpski reprezentativac iz Denvera Nikola Jokić za 18 minuta protiv Pelikansa ubacio osam poena, imao 13 skokova i dve asistencije, Portland ubedljivom pobedom nad Lejkersima diše za vrat Zlatnom grumenju. Posle niza odličnih igara usledila je i jedna… »
Vesti dana »
Požari u Los Anđelesu: Slabi vetar, ali jačaju kritike o odgovornosti vlasti
Beta pre 1 satjoš 23 povezane
Počinje Australijan open, Đoković u ponedeljak s Basavaredijem
Sportski žurnal pre 17 minutajoš 11 povezanih