Povezane vesti

Denveru se zakomplikovao plasman u plej-of

Denveru se zakomplikovao plasman u plej-of

Politika 27.03.2017
Tim našeg Nikole Jokića izgubio od Nju Orleansa (115:90) pred svojim navijačima i u međusobni okršaj sa Portlandom za osmu poziciju na Zapadu ulaze sa identičnim skorom od 35 pobeda i 38 poraza. Do treće pobede u nizu Denver nije mogao, pošto ih… »
Poraz Denvera od Nju Orleansa, jedna od slabijih partija Jokića ove sezone

Poraz Denvera od Nju Orleansa, jedna od slabijih partija Jokića ove sezone

Press 27.03.2017
Srpski košarkaš je na parketu proveo samo 18 minuta, šutirao je neobično loše (4/14), a nije imao ni rešenja u direktnom duelu protiv Entonija Dejvisa, koji je postigao 31 poen. foto: novosti.rs Košarkaši Denvera izgubili su prethodne noći od Nju… »
Dejvis: Uradio sam odličan posao, zaustavio sam Jokića! (VIDEO)

Dejvis: Uradio sam odličan posao, zaustavio sam Jokića! (VIDEO)

Mozzart sport 27.03.2017
"Znali smo da igraju preko Jokića i da su vrlo efikasni kada on asistira. Moj posao je da pokušam da mu to učinim težim i mislim da sam uradio odličan posao", rekao je sjajni košarkaš. Nikola Jokić je glavna osovina Denverove napadačke igre, a… »
Sve se promenilo tokom noći, sad u Jokić i Nagetsi u nevolji!

Sve se promenilo tokom noći, sad u Jokić i Nagetsi u nevolji!

Sportske.net 27.03.2017
No Jokić, no party. Možda je tako najbolje opisati kako je izgledao Denver uz loše ofanzivno izdanje svog najboljeg igrača. Iz Holivuda stigle loše vesti, pa je u utorak jedan od odlučujućih mečeva u sezoni... Težak poraz Denvera, u najgorem… »
Kuvaće u borbi za plej-of: Portland se izjednačio sa Jokićevim Nagetsima, sledi meč odluke!

Kuvaće u borbi za plej-of: Portland se izjednačio sa Jokićevim Nagetsima, sledi meč odluke!

Mozzart sport 27.03.2017
Važan trijumf Blejzersa na gostovanju u Los Anđelesu - 97:81. Vodiću ljutu bitku Denver Nagetsi i Portland za mesto koje vodi i plej-of. Tim Nikole Jokića napravio je veliki korak unazad u borbi za odigravanje porazom od Nju Orleansa, što je na… »
Hladan tuš za Jokića i Denver

Hladan tuš za Jokića i Denver

Mondo 27.03.2017
Nju Orleans Pelikansi kao gosti deklasirali Nagitse, koji su sada u "mrtvoj trci" sa Portlandom za plasman u plej-of. Denver - Nju Orleans 90:115, Los Anđeles Lejkers - Portland 81:97! Kiks ekipe za koju nastupa Nikola Jokić (8p, 13sk, 2as, šut iz igre… »
Najgori nastup: Jokić i Denver doživeli bolan udarac baš pred meč sezone /video/

Najgori nastup: Jokić i Denver doživeli bolan udarac baš pred meč sezone /video/

Sportal blic 27.03.2017
Košgeterski posmatrano, Nikola Jokić nije imao ove sezone tako loš nastup kao što je minule noći imao u teškom porazu od Nju Orleansa (90:115), ali mnogo važnije od njegovih promašaja i "raspada sistema" Denver Nagetsa je činjenica da se sve to… »
Jokić ubacio samo osam poena, Denver izgubio, "visi" mu plej-of NBA lige

Jokić ubacio samo osam poena, Denver izgubio, "visi" mu plej-of NBA lige

Sportski žurnal 27.03.2017
Srpski reprezentativac iz Denvera Nikola Jokić za 18 minuta protiv Pelikansa ubacio osam poena, imao 13 skokova i dve asistencije, Portland ubedljivom pobedom nad Lejkersima diše za vrat Zlatnom grumenju. Posle niza odličnih igara usledila je i jedna… »

Vesti dana »

Jokić: Umalo nisam umro...

Jokić: Umalo nisam umro...

Sportski žurnal pre 1 satjoš 24 povezane
Američke sankcije za rusku naftu za NIS - šta je sve nejasno

Američke sankcije za rusku naftu za NIS - šta je sve nejasno

BBC News pre 36 minutajoš 20 povezanih
Izveden snažan raketni napad: Gađali skoro 150 rejona

Izveden snažan raketni napad: Gađali skoro 150 rejona

Pravda pre 30 minutajoš 12 povezanih
Počinje Australijan open, Đoković u ponedeljak s Basavaredijem

Počinje Australijan open, Đoković u ponedeljak s Basavaredijem