Povezane vesti
Nadal slavio u 1000. meču u karijeri: A rekli su da sam gotov
Večernje novosti 27.03.2017
Sećam se prvog nastupa, imao sam 15 godina i još sam išao u školu. Ovo je za mene velika stvar - poručio je Rafa. NULA u prvom setu nije pokvarila jubilarni meč sa tri nule. Hiljaditi susret na ATP turu, Nadal je otvorio hvatajući vruć "krompir" od… »
Nadalu prvo "krompir", pa istorija
Mondo 27.03.2017
Rafael Nadal na mastersu u Majamiju izborio osminu finala u meču protiv Filipa Kolšrajbera koji će zapamtiti zbog dve stvari. Foto: AP Photo/Dita Alangkara Rafael Nadal izborio je plasman u osminu finala mastersa u Majamiju, pošto je u trećem kolu uspeo… »
Nadal: Pričali su da ću imati kratku karijeru!
Vesti online 27.03.2017
Rafael Nadal je u svom jubilarnom hiljaditom profesionalnom meču savladao Filipa Kolšrajbera, a potom je istakao da mu ta brojka zaista mnogo znači. Prvi je Džimi Konors sa 1.535 mečeva, drugi je Rodžer Federer sa 1.339, treći Ivan Lendl sa 1.310… »
Nadal preokretom do pobede u 1000. meču u karijeri
Beta 27.03.2017
Španski teniser Rafael Nadal je u svom 1000. meču na ATP turnirima stigao do 822. pobede, nakon što je u meču trećeg kola u noći izmedju nedelje i ponedeljka posle preokreta savladao Nemca Filipa Kolšajbera u tri seta, 0:6, 6:2 i 6:3. Nadal je prvi set… »
Federeru i Nadalu dodatno olakšan put do trofeja u Majamiju
Vesti online 27.03.2017
Odustajanjem Endija Mareja i Novaka Đokovića od učešća naMastersu u Majamiju igračima koji su ostali u žrebu porasli su apetiti, a dodatno olakšanje za favorite je i povlačenje trećeg nosioca Miloša Raonića. Kanađanin je posle pobede protiv Viktora… »
Vesti dana »
Tramp odustao od uvođenja carina zemljama koje se protive njegovom planu za Grenland
Biznis.rs pre 53 minutajoš 24 povezane
Kako će panevropska gobalna berza "Euronekst" pomoći razvoj Beogradske berze
RTS pre 2 satajoš 33 povezane