Povezane vesti

Stiže nam predsednik UEFA

Vesti online 28.03.2017
Predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksandar Ceferin, na poziv predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviše Kokeze, posetiće u petak Beograd i Srbiju. Kako se navodi na sajtu FSS, u društvu prvog coveka UEFA dolazi i direktor Nacionalnih… »

Predsednik UEFA u petak u Srbiji

Beta 28.03.2017
Predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksander Čeferin u petak će posetiti Fudbalski savez Srbije, saopšteno je danas. Čeferin u posetu Srbiji dolazi na poziv predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze. U društvu Čeferina biće i… »

Predsednik UEFA dolazi u Beograd kod Kokeze!

Sportske.net 28.03.2017
Novi susret prvog čoveka UEFA sa predsednikom FSS već za dva dana! Predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksander Čeferin u petak će posetiti Fudbalski savez Srbije, saopšteno je danas. Čeferin u posetu Srbiji dolazi na poziv predsednika… »

Predsednik UEFA stiže u Srbiju

Mondo 28.03.2017
Slovenac Aleksander Čeferin u petak će biti gost Slaviše Kokeze i FSS, saopšteno je iz nacionalne "kuće fudbala". Delegacija UEFA, na čelu sa predsednikom Aleksanderom Čeferinom, dolazi u posetu Fudbalskom savezu Srbije, na poziv njegovog prvog… »

Predsednik UEFA Čeferin u petak gost FSS i Kokeze

B92 28.03.2017
Predsednik Evropske UEFA Aleksandar Čeferin, na poziv predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze, posetiće u petak Beograd i Srbiju. Kako se navodi na sajtu FSS , u društvu prvog čoveka UEFA dolazi i direktor Nacionalnih asocijacija UEFA… »

Gost Slaviše Kokeze: Predsednik UEFA Čeferin stiže u posetu FSS

Blic sport 28.03.2017
Prvi čovek Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksandar Čeferin biće gost Slaviše Kokeze i FSS u petak, 31. marta. Foto: FSS / Promo Slaviša Kokeza i Aleksandar Čeferin Na poziv prvog čoveka srpskog fudbala, u posetu našoj Kući fudbala, dolazi… »

Čeferin dolazi u posetu FSS

Večernje novosti 28.03.2017
Na poziv Slaviše Kokeze prvi čovek UEFA će u petak 31. marta doći u Staru Pazovu. Na poziv predsednika Fudbalskog saveza Srbije, Slaviše Kokeze, u posetu našoj „kući fudbala“, u petak 31. marta, dolazi delegacija UEFA na čelu sa predsednikom… »

Vesti dana »