Повезане вести
Све објаснио: Ранијери открио како се заиста осећа!
Спортал блиц 29.03.2017
Кратак је пут од хероја, до личности која више никоме ништа не значи... Фудбал уме да буде суров, а то је на својој кожи најбоље осетио Клаудио Ранијери. Добио је отказ у Лестеру и то свега неколико месеци после освајања… »
Ранијери проговорио о Лестеру: То је за мене био шок
Моззарт спорт 29.03.2017
„Никада ми се тако нешто није десило у каријери“, додао италијански стручњак. Данас га можда више нико не помиње, али сутра ће га и те како помињати. И не само сутра, него за 20 година. Нико не може да оспори Кладују… »
Ранијери кратко проговорио о Лестеру: Никада ми се ништа слично није догодило
Вечерње новости 29.03.2017
Када размишљам о Лестеру, прва ствар која ми падне на памет није љутња него велико изненађење, рекао је Италијан који је најавио да ће о детаљима причати у Енглеској. Клаудио Ранијери се у Италији “опоравља” од последњег… »
Ранијери о Лестеру: Кроз свашта сам прошао, али...
Мондо 29.03.2017
Италијански стручњак открио каква су осећања преовладавала у њему када му је саопштено да више није тренер Лестера. Цео фудбалски свет био је шокиран када је видео да ће Лестер освојити титулу у Премијер лиги, а не много мање… »
Клаудио Ранијери први пут о отказу: Никад тако нешто нисам доживео! Све ћу да кажем 10. априла
Моззарт спорт 29.03.2017
Италијански стручњак наговестио да ће развезати језик по повратку у Енглеску. Нема тог љубитеља фудбала, а ни колега из тренерског света који пре месец дана није стао уз Клаудија Ранијерија. Одлука управе Лестера да смени… »
Вести дана »
(БЛОГ) “Сретнимо се поново“ у Крагујевцу и Орашцу – колона возила кренула ка Орашцу (ВИДЕО)
Глас Шумадије пре 7 сатијош 8 повезаних
Студентски протест у Крагујевцу, упоредо са државном манифестацијом
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 51 повезана
Бивши командант Копнене војске Србије генерал Симовић осуђен на шест месеци затвора
Медијска кутија пре 7 сатијош 6 повезаних
Хитно упозорење РХМЗ, познато када ће пасти нова тура снега: Радарски снимци најављују потоп у Србији (фото)
Мондо пре 3 минутајош 54 повезане