Povezane vesti
Sve objasnio: Ranijeri otkrio kako se zaista oseća!
Sportal blic 29.03.2017
Kratak je put od heroja, do ličnosti koja više nikome ništa ne znači... Fudbal ume da bude surov, a to je na svojoj koži najbolje osetio Klaudio Ranijeri. Dobio je otkaz u Lesteru i to svega nekoliko meseci posle osvajanja šampionske titule… »
Ranijeri progovorio o Lesteru: To je za mene bio šok
Mozzart sport 29.03.2017
„Nikada mi se tako nešto nije desilo u karijeri“, dodao italijanski stručnjak. Danas ga možda više niko ne pominje, ali sutra će ga i te kako pominjati. I ne samo sutra, nego za 20 godina. Niko ne može da ospori Kladuju Ranijeriju da je ispisao… »
Ranijeri kratko progovorio o Lesteru: Nikada mi se ništa slično nije dogodilo
Večernje novosti 29.03.2017
Kada razmišljam o Lesteru, prva stvar koja mi padne na pamet nije ljutnja nego veliko iznenađenje, rekao je Italijan koji je najavio da će o detaljima pričati u Engleskoj. Klaudio Ranijeri se u Italiji “oporavlja” od poslednjeg angažmana. Iskusni… »
Ranijeri o Lesteru: Kroz svašta sam prošao, ali...
Mondo 29.03.2017
Italijanski stručnjak otkrio kakva su osećanja preovladavala u njemu kada mu je saopšteno da više nije trener Lestera. Ceo fudbalski svet bio je šokiran kada je video da će Lester osvojiti titulu u Premijer ligi, a ne mnogo manje iznenađenih bilo… »
Klaudio Ranijeri prvi put o otkazu: Nikad tako nešto nisam doživeo! Sve ću da kažem 10. aprila
Mozzart sport 29.03.2017
Italijanski stručnjak nagovestio da će razvezati jezik po povratku u Englesku. Nema tog ljubitelja fudbala, a ni kolega iz trenerskog sveta koji pre mesec dana nije stao uz Klaudija Ranijerija. Odluka uprave Lestera da smeni italijanskog stručnjaka… »
Vesti dana »
Komisija uzima licence za rad inženjerima koji su radili na Železničkoj stanici u Novom Sadu?
Nova pre 2 satajoš 83 povezane
Grobari mu nisu oprostili: Vatren doček za Mirotića u Beogradu! (video)
Hot sport pre 1 satjoš 34 povezane
Švajcarska - Srbija, uživo: Najbitniji meč u Ligi nacija, Piksi izabrao dva napadača!
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih