Повезане вести

Скуп Саше Јанковића на Фејсбуку гледало више од 320.000 људи

Скуп Саше Јанковића на Фејсбуку гледало више од 320.000 људи

Бета 29.03.2017
Пренос предизборног скупа кандидата за председника Србије Саше Јанковића у Београду уживо је синоћ пратило више од 320.000 људи преко његове Фејсбук странице. Више од 14.000 људи "лајковало" је страницу на којој је преношен… »
Река грађана преплавила Београд у знак подршке Јанковићу: "Гејм овер" Александре Вучићу

Река грађана преплавила Београд у знак подршке Јанковићу: "Гејм овер" Александре Вучићу

Вести онлине 29.03.2017
Завршни митинг председничког кандидата Саше Јанковића одржан је у среду са почетком на Тргу републике, на коме је Јанковић поручио да од 2. до 16. априла тече, како је рекао, отказни рок за Александра Вучића и његове сараднике… »
Јанковић: Вучићу да не падне на памет да украде и један глас

Јанковић: Вучићу да не падне на памет да украде и један глас

Нови магазин 29.03.2017
Председнички кандидат Саша Јанковић позвао је вечерас грађане да гласају на изборима 2. априла, а кандидату владајуће коалиције Александру Вучићу поручио "да му не падне на памет да украде и један глас". "Вучићу, немој да ти… »
Митинг Саше Јанковића у Београду: "Морамо да завршимо посао, да бисмо живели у нормалној земљи"

Митинг Саше Јанковића у Београду: "Морамо да завршимо посао, да бисмо живели у нормалној земљи"

Блиц 29.03.2017
Предизборни скуп председничког кандидата Саше Јанковића у Београду отворил су око 18 сати певач Владо Георгиев и водитељка Тања Војтеховски који су окупљене грађане позвао да на изборима у недељу, 2. априла, "промене садашње… »
Јанковић: Спакуј се и иди, Србији је тебе доста

Јанковић: Спакуј се и иди, Србији је тебе доста

Н1 Инфо 29.03.2017
Александре Вучићу немој да ти падне на памет да украдеш иједан глас на изборима, то су гласови грађана Србије, поручио је председнички кандидат Саша Јанковић на митингу у центру Београда, позивајући грађане да гласају поруком… »
Јанковић Вучићу: Гаме овер

Јанковић Вучићу: Гаме овер

РТС 29.03.2017
Александре Вучићу – гаме овер, поручио је председнички кандидат Саша Јанковић на завршном митингу у Београду и додао да у "овој земљи има места за све, али у овој држави нема места за једног од нас". Србија је наша земља, у… »
Јанковић: Србија се пробудила

Јанковић: Србија се пробудила

Политика 29.03.2017
Александре Вучићу, немој да ти падне на памет да украдеш иједан глас на изборима, то су гласови грађана Србије, поручио је вечерас председнички кандидат Саша Јанковић на митингу у центру Београда, позивајући грађане да гласају… »
Јанковић у Београду: Вучићу, гаме овер!

Јанковић у Београду: Вучићу, гаме овер!

Мондо 29.03.2017
На централном београдском Тргу Републике, одржан је завршни изборни митинг председничког кандидата Саше Јанковића. Говориле су познате јавне личности, академици, судије, професори, глумци, певачи... Фото: Мондо/ Стефан Стојановић… »
Курир ТВ завршни митинг Саше Јанковића: У овој земљи више нема страха

Курир ТВ завршни митинг Саше Јанковића: У овој земљи више нема страха

Курир 29.03.2017
БЕОГРАД - Завршни митинг председничког кандидата Саше Јанковића одржан је данас са почетком у 18 часова на Тргу републике, на коме је Јанковић поручио да од 2. до 16. априла тече, како је рекао, отказни рок за Александра Вучића и… »
Саша Јанковић: Имам информације из БИА да ни насиље није искључено после првог круга

Саша Јанковић: Имам информације из БИА да ни насиље није искључено после првог круга

Курир 29.03.2017
БЕОГРАД - Председнички кандидат групе грађана "За Србију без страха" Саша Јанковић рекао је у интервјуу за Инсајдер да му је пријатељ из Безбедносно-информативне агенције (БИА) рекао да за њега није безбедно да уђе у други… »
Саша Јанковић за Инсајдер: Пријатељ из БИА ми рекао да није безбедно да уђем у други круг

Саша Јанковић за Инсајдер: Пријатељ из БИА ми рекао да није безбедно да уђем у други круг

Инсајдер 29.03.2017
Председнички кандидат групе грађана За Србију без страха Саша Јанковић рекао је у интервјуу за Инсајдер да му је пријатељ из Безбедносно-информативне агенције рекао да за њега није безбедно да уђе у други круг јер се у том… »
Јанковић: Није безбедно да уђем у други круг, кажу ми из БИА

Јанковић: Није безбедно да уђем у други круг, кажу ми из БИА

Н1 Инфо 29.03.2017
Председнички кандидат Саша Јанковић рекао је у интервјуу за Инсајдер да му је пријатељ из Безбедносно информативне агенције рекао да за њега није безбедно да уђе у други круг јер се у том случају може догодити „свашта“… »
Јанковић: Пријатељ из БИА ми је рекао да за мене није безбедно да уђем у други круг

Јанковић: Пријатељ из БИА ми је рекао да за мене није безбедно да уђем у други круг

Нова економија 29.03.2017
Председнички кандидат групе грађана За Србију без страха, Саша Јанковић рекао је у интервјуу за Инсајдер да му је пријатељ из Безбедносно-информативне агенције рекао да за њега није безбедно да уђе у други круг јер се у том… »
Јанковић: Дијалог у Бриселу је добра ствар

Јанковић: Дијалог у Бриселу је добра ствар

Блиц 29.03.2017
Председнички кандидат Саша Јанковић изјавио је да, уколико на предстојећим изборима добије поверење грађана, премијер Александар Вучић више неће бити оперативни координатор служби безбедности јер је ту реч о политичкој… »

Вести дана »