Повезане вести
Митинг СНС у Крагујевцу: Вучић: Глас за мене је глас за мир и стабилност
Блиц 29.03.2017
Премијер и председнички кандидат владајуће коалиције на изборима за председника Србије у недељу, Александар Вучић изјавио је данас да ће у случају победе 2. априла бити председник свих грађана, пошто је то, како је навео… »
Вучић: Бићу председник свим грађанима
Бета 29.03.2017
Премијер и председнички кандидат владајуће коалиције на изборима за председника Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће у случају победе 2. априла бити председник свих градјана, пошто је то како је навео, "нормална и… »
Вучић: Каменовање је очигледно било намењено мени
Нови магазин 29.03.2017
Премијер Србије и председнички кандидат Александар Вучић изјавио је да је данашњи напад на аутобусе који су грађане превозили на митинг СНС у Лепосавићу био спреман за њега. "Спремали су дочек мени и хвала им на томе, али ми је… »
Курир ТВ митинг СНС у Крагујевцу Вучић: Бићу председник свима па чак и онима који пишу да сам готов
Курир 29.03.2017
КРАГУЈЕВАЦ - Лидер Српске напредне странке и председнички кандидат владајуће коалиције Александар Вучић, одржао је завршни митинг СНС у Крагујевцу, где се у Хали "Језеро" одржао митинг. На завршном митингу СНС у Крагујевцу… »
Вучић: Каменовање су спремили мени, добро се видело шта раде
Блиц 29.03.2017
Очигледно је да су дочек спремали мени и хвала им на томе, коментарисао је премијер Александар Вучић каменовање аутобуса са Србима који су хтели да присуствују предизборном митингу у Лепосавићу. - Спремали су дочек мени и хвала… »
Вести дана »
"Специјални план" лекс специјалиса: Ко брише, а ко чува Генералштаб
Н1 Инфо пре 2 сатајош 27 повезаних
уживо РАТ У УКРАЈИНИ Трамп: Зеленски ће морати да одобри мировни план који подржавају САД
Еуроневс пре 59 минутајош 86 повезаних
Пресуда Кецмановићима укинута из процедуралних разлога: Адвокат о одлуци Апелационог суда у Београду
Нова пре 2 сатајош 36 повезаних
Обрадовић проговорио о паркеру: Био сам шокиран... Тренер Партизана поново о телефонима!
Курир пре 24 минутајош 30 повезаних