Повезане вести

Митинг СНС у Крагујевцу: Вучић: Глас за мене је глас за мир и стабилност

Митинг СНС у Крагујевцу: Вучић: Глас за мене је глас за мир и стабилност

Блиц 29.03.2017
Премијер и председнички кандидат владајуће коалиције на изборима за председника Србије у недељу, Александар Вучић изјавио је данас да ће у случају победе 2. априла бити председник свих грађана, пошто је то, како је навео… »
Вучић: Бићу председник свим грађанима

Вучић: Бићу председник свим грађанима

Бета 29.03.2017
Премијер и председнички кандидат владајуће коалиције на изборима за председника Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће у случају победе 2. априла бити председник свих градјана, пошто је то како је навео, "нормална и… »
Вучић: Каменовање је очигледно било намењено мени

Вучић: Каменовање је очигледно било намењено мени

Нови магазин 29.03.2017
Премијер Србије и председнички кандидат Александар Вучић изјавио је да је данашњи напад на аутобусе који су грађане превозили на митинг СНС у Лепосавићу био спреман за њега. "Спремали су дочек мени и хвала им на томе, али ми је… »
Курир ТВ митинг СНС у Крагујевцу Вучић: Бићу председник свима па чак и онима који пишу да сам готов

Курир ТВ митинг СНС у Крагујевцу Вучић: Бићу председник свима па чак и онима који пишу да сам готов

Курир 29.03.2017
КРАГУЈЕВАЦ - Лидер Српске напредне странке и председнички кандидат владајуће коалиције Александар Вучић, одржао је завршни митинг СНС у Крагујевцу, где се у Хали "Језеро" одржао митинг. На завршном митингу СНС у Крагујевцу… »
Вучић: Каменовање су спремили мени, добро се видело шта раде

Вучић: Каменовање су спремили мени, добро се видело шта раде

Блиц 29.03.2017
Очигледно је да су дочек спремали мени и хвала им на томе, коментарисао је премијер Александар Вучић каменовање аутобуса са Србима који су хтели да присуствују предизборном митингу у Лепосавићу. - Спремали су дочек мени и хвала… »

Вести дана »