Povezane vesti

Šešelj: Samo ja mogu da kontrolišem Vučića

N1 Info 29.03.2017
Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je u Novom Sadu da će pobediti kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića u drugom krugu izbora i ocenio da jedino on može da "kontroliše" Vučića. "Postoji samo jedan… »
FOTO: Radikali održali "Marš nacionalnog ponosa" u Novom Sadu

FOTO: Radikali održali "Marš nacionalnog ponosa" u Novom Sadu

Radio 021 29.03.2017
Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj poručio je na mitingu u Novom Sadu da se na ovim izborima ne odlučuje o većim platama i penzijama, nego o tome da li će građani dozvoliti da sva vlast bude koncentrisana u rukama… »

RTS 29.03.2017
Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je u Novom Sadu da će pobediti kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića u drugom krugu izbora i ocenio da jedino on može da "kontroliše" Vučića. "Postoji samo jedan… »
Šešelj: U prvom krugu ću pobediti one izdajnike, a u drugom - Vučića

Šešelj: U prvom krugu ću pobediti one izdajnike, a u drugom - Vučića

Telegraf 29.03.2017
- Vučića je teško pobediti u prvom krugu. U drugom krugu jedino ga ja mogu pobediti, a da bi došao u drugi krug, ja pre toga moram da pobedim izdajnike Sašu Jankovića i Vuk Jeremića, ludog Radula i Boška Obradovića i Nenada Čanka - rekao je… »
Leteće perije, Šešelj: Računam na duel sa Vučićem, a niko me 27 godina nije pobedio! (video)

Leteće perije, Šešelj: Računam na duel sa Vučićem, a niko me 27 godina nije pobedio! (video)

Pravda 29.03.2017
Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj rekao je gostujući u emisiji "Dobro jutro - Jovana i Srđan" na TV Pink da on najoštrije kritikuje Aleksandra Vučića. Lider SRS Vojislav Šešej je optužio je predsedničkog kandidata… »
SNS:Janković, Jeremić, Obradović i Radulović bitange

SNS:Janković, Jeremić, Obradović i Radulović bitange

Danas 28.03.2017
Srpska napredna stranka saopštila je danas da su kandidati za predsednika Srbije Saša Janković, Boško Obradović, Saša Radulović i Vuk Jeremić "bitange i najveća sramota koja je zadesila Srbiju i sve njene građane". Ovolika količina mržnje… »

Vesti dana »