Povezane vesti

Radulović: Biću iznenađenje ovih izbora (video)

Radulović: Biću iznenađenje ovih izbora (video)

Mondo 30.03.2017
Pokret Dosta je bilo u saopštenju izrazio uverenje da će njegov predsednički kandidat Saša Radulović biti "najveće iznenađenje" predstojećih izbora u nedelju, 2. aprila. Foto: YouTube/screenshot Povlačeći paralelu sa prošlih parlamentarnih… »
Stavovi predsedničkih kandidata o LGBT zajednici

Stavovi predsedničkih kandidata o LGBT zajednici

Danas 30.03.2017
* Čanak i Radulović za sva prava LGBT osobama * Diskriminacija i nerazumevanje kod Parovića, Obradovića i Popovića. Udruženje "Da se zna" pokrenulo je 17. marta kampanju "I mi biramo" koja ima za cilj da se kandidati na izborima za predsednika… »
DJB: Ankete su lažne, bićemo najveće iznenađenje

DJB: Ankete su lažne, bićemo najveće iznenađenje

Beta 30.03.2017
Pokret "Dosta je bilo" ocenio je danas da su netačna sva istraživanja javnog mnjenja koja njegovom kandidatu Saši Raduloviću ne daju šanse da udje u drugi krug predsedničkih izbora i ocenio da će taj pokret biti najveće iznenadjenje i nakon… »
Radulović: Bićemo najveće iznenađenje i ovih izbora

Radulović: Bićemo najveće iznenađenje i ovih izbora

Glas Zapadne Srbije 30.03.2017
Sva takozvana istraživanja javnog mnjenja koja su i danas objavljena imaju cilj da odvrate ljude od glasanja za najboljeg kandidata protiv Vučića. Istraživanja koja se sprovode u ovakvoj atmosferi straha, pritisaka i ucena nisu ništa drugo do još… »
Istraživanje: Janković pao ispod Belog i Vuka

Istraživanje: Janković pao ispod Belog i Vuka

Kurir 30.03.2017
Lider SNS mogao bi da pobedi još u prvom krugu jer ga trenutno podržava čak 56,2 odsto birača, kažu u Demostatu. Predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić pobedio bi u prvom krugu i osvojio 56,2 odsto glasova da su izbori… »
Radulović uoči izbora: Istraživanja su lažna, hoće da odvrate ljude od glasanja za mene!

Radulović uoči izbora: Istraživanja su lažna, hoće da odvrate ljude od glasanja za mene!

Kurir 30.03.2017
Pokret Dosta je bilo tvrdi da su sva istraživanja javnog mnjenja pred predsedničke izbore lažna, uključujući i najnovije, Demostatovo, te da imaju za cilj da odvrate građane od glasanja za Sašu Radulovića. Demostat je saopštio da prema poslednjem… »

Vesti dana »