Povezane vesti
Zorannah iznenadila: Srpkinje ne mogu da imaju tašne i cipele kao ja, jer nemaju novac!
Svet & Skandal 30.03.2017
Mnoge devojke i žene u Srbiji žele da izgledaju kao naše poznate ličnosti, pa neretko i kopiraju modni stil oblačanja mnogih od njih. Modna blgerka Zorana Jovanović Zorannah iznenadila je tako sve kada je na pitanje novinara “Blica” da li… »
Samo bahato: Zoranah: Srpkinje nemaju para da kupe ono što ja nosim
Blic 30.03.2017
Pitali smo poznate dame da li devojke sa prosečnom zaradom u Srbiji mogu da iskopiraju njihov stajling i jedan odgovor nas je posebno šokirao. Blogerka Zoranah poznata je kao modni sladokusac i ljubitelj dobrih odevnih komada, ali i kao neko ko daje… »
Zorannah postala bahata: Srpkinje ne mogu da je kopiraju, jer nemaju novac!
Kurir 30.03.2017
Modna bolegerka smatra da Srpkinje ne mogu da priušte određene odevne komade koje ona nosi. Zorana Jovanović odgovorila je na pitanje da li devojka prosečne zarade u Srbiji može da iskopira njen stajling. Blogerka Zoranah poznata je kao modni… »
Vesti dana »
Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama: Glas za jednakost i sigurnost
InfoKG pre 4 satijoš 32 povezane
Samo na kamate daćemo skoro dve milijarde evra iz budžeta
Bloomberg Adria pre 15 minutajoš 152 povezane
Ilija Kostić ispričao šta se dogodilo ispred suda i u stanici, Udruženje policajaca zahteva hitnu reakciju ministra Dačića
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 24 povezane
Spaseno 28 turista sa potonulog broda u Egiptu: Vojni brod i avioni traže 17 nestalih na području gde je prepuno ajkula
Mondo pre 40 minutajoš 17 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
Beta pre 2 satajoš 26 povezanih