Povezane vesti
Samardžić: Zdravlje mi nije najbolje, ali svakako idemo dalje
RTV 31.03.2017
BEOGRAD - Prikazivanje mog dokumentarnog filma "Panta rei" zateklo me je kada mi zdravlje nije baš najbolje, ali u svakom slučaju idemo dalje, kazao je legendarni glumac Ljubiša Samadržić na otvaranju 64. Beogradski festival dokumentarnog i… »
Martovski festival: Poslednji Smokijev film na otvaranju
Kurir 31.03.2017
Na 64. Martovskom festivalu, po odluci žirija, biće dodeljeno deset nagrada. Beogradski festival dokumentarnog i kratkometražnog filma, 64. po redu Martovski festival, biće večeras u 19 časova svečano otvoren u Domu omladine projekcijama filmova… »
Glumačka legenda ponovo pred publikom: Ljubiša Samardžić dočekan ovacijama na Martovskom festivalu
Blic 30.03.2017
Velikim uzbuđenjem, svečanošću i filmovima "Panta rei" Ljubiše Samardžića i "Bunker 93" Puriše Đorđevića otvoren je 64. Martovski festival - beogradski festival dokumentarnog i kratkometražnog filma. Prirodno, najveću pažnju privukao je… »
Vesti dana »
Ova fotka protesta u Novom Sadu je tako jednostavna, a tako moćna – i sve reči su suvišne
Nova pre 1 satjoš 66 povezanih
Polarni vrtlog "uleće" u Srbiju kroz tzv. bečka vrata; Zapamtite, 21. novembar
B92 pre 1 satjoš 23 povezane
Neverovatna izjava selektora švajcarske: Jakin poslao sramnu poruku srpskim navijačima pred duel u Ligi nacija
Večernje novosti pre 1 satjoš 21 povezana
"Jednoj pacijentkinji ugrožen život": Oglasio se Dr Nikolić o stanju troje povređenih u Novom Sadu
Telegraf pre 1 satjoš 19 povezanih