Повезане вести

(Курир ТВ) добитник стана у степи: Послао сам 10 коверата, надао сам се било чему

(Курир ТВ) добитник стана у степи: Послао сам 10 коверата, надао сам се било чему

Курир 31.03.2017
БЕОГРАД - У вечерашњем, последњем извлачењу награда у игри Узми рачун и победи, стан у насељу Степа Степановић је добио Владимир Видосављевић из Крњаче. Владимир Видосављевић (63) из Беогада очекивао је да ће добити неку… »
Узми рачун и победи: А шта каже срећница из Блаца

Узми рачун и победи: А шта каже срећница из Блаца

Мондо 31.03.2017
Главна награда, стан од 62 квадрата у насељу Београд на води вредан 20,3 милиона динара, у четвртом последњем извлачењу награда у игри "Узми рачун и победи" припала је Весни Бургић (24) из Блаца. Фото: Промо/БВ Весна Бургић… »
Из Блаца у "Београд на води"

Из Блаца у "Београд на води"

Вечерње новости 31.03.2017
Извучена имена добитника бројних награда у последњем колу игре "Узми рачун и победи". Стан крај Саве припао Весни Бургић, а у насељу "Степа" Владимиру Видосављевићу. ВЛАДИМИР Видосављевић из Београда добитник је стана у… »
Последње извлачење: Стан у БГ на води добила...

Последње извлачење: Стан у БГ на води добила...

Мондо 31.03.2017
У последњем, четвртом колу извлачења коверата у наградној игри "Узми рачун и победи", вечерас су извучени добитиници два стана. Фото: принтсцреен Рвач Давор Штефанек извукао је добитника стана у насељу “Степа Степановић." У… »
"Узми рачун и победи": Станови у Блаце и Београд

"Узми рачун и победи": Станови у Блаце и Београд

РТВ 31.03.2017
БЕОГРАД - У последњем, четвртом колу извлачења коверата у наградној игри "Узми рачун и победи" у директном преносу РТС-а вечерас су извучени добитиници два стана - Весна Бургић из Блаца и Владимир Видосављевић из Београда… »
"Узми рачун и победи", станове добили Владимир Видосављевић из Београда и Весна Бургић из Блаца!

"Узми рачун и победи", станове добили Владимир Видосављевић из Београда и Весна Бургић из Блаца!

РТС 31.03.2017
У четвртом извлачењу у оквиру наградне игре "Узми рачун и победи" извучени су добитници два стана у Београду. То су Владимир Видосављевић из Београда и Весна Бургић из Блаца. У директном преносу на Првом програму РТС-а извучени… »
"Узми рачун и победи: Кључеви стана у "Степи" иду у Котеж, а у Блацу је нови власник стана у "Београду на води"

"Узми рачун и победи: Кључеви стана у "Степи" иду у Котеж, а у Блацу је нови власник стана у "Београду на води"

Блиц 31.03.2017
У четвртом извлачењу наградне игре "Узми рачун и победи" додељен је трособан стан у насељу "Степа Степановић Владимиру Видосављевићу из Котежа, а стан од 62 квадрата у комплексу у изградњи "Београд на води" Весни Бургић из… »
Наградна игра узми рачун и победи: Стан у Београду на води иде у Блаце, добитница Весна Бургић

Наградна игра узми рачун и победи: Стан у Београду на води иде у Блаце, добитница Весна Бургић

Курир 31.03.2017
БЕОГРАД - У вечерашњем, последњем извлачењу награда у игри „Узми рачун и победи“ двоје најсрећнијих грађана моћи ће да се похвале да су постали власници новог стана од 62 квадрата у Београду на води и трособног стана у насељу… »
Добитник стана у Београду: Нисам ни гледао извлачење, био бих срећан и да сам ауто добио,

Добитник стана у Београду: Нисам ни гледао извлачење, био бих срећан и да сам ауто добио,

Курир 31.03.2017
У вечерашњем, последњем извлачењу награда у игри „Узми рачун и победи", стан у насељу Степа Степановић у Београду добио је Владимир Видосављевић из Крњаче. Срећни добитник је рекао како није гледао пренос на РТС и да је за… »
Они су добили станове: Брнабићева потписала уговоре о поклону са добитницима у наградној игри

Они су добили станове: Брнабићева потписала уговоре о поклону са добитницима у наградној игри

Курир 31.03.2017
БЕОГРАД - Министарка државне управе и локалне самоуправе Ана Брнабић и директор Дирекције за имовину Србије, Јован Воркапић потписали су данас уговор о поклону са добитницима станова у трећем колу наградне игре "Узми рачун и… »
"Узми рачун и победи" – данас последње извлачења коверата

"Узми рачун и победи" – данас последње извлачења коверата

РТС 31.03.2017
Последње коло извлачења коверата у наградној игри "Узми рачун и победи" биће одржано данас у 17.50, а добитнике очекује 208 награда вредних укупно 54,6 милиона динара. У директном преносу на РТС-у биће додељене 23 награде: два… »
Узми рачун и победи: Вечерас последње извлачење награда

Узми рачун и победи: Вечерас последње извлачење награда

Курир 31.03.2017
Курир представља станове који ће, заједно са још 206 награда, бити додељени најсрећнијим добитницима четвртог круга. После вечерашњег, последњег извлачења награда у игри „Узми рачун и победи“ двоје најсрећнијих грађана моћи… »

Вести дана »