Povezane vesti

Jokić sjajan, plej-of za Denver sve više u magli

Jokić sjajan, plej-of za Denver sve više u magli

Politika 01.04.2017
Naš košarkaški as u Šarlotu sa 26 poena, 13 skokova i 10 asistencija ostvario šesti ovosezonski „tripl-dabl“ ali je domaćin ipak pobedio sa 122:114. – Portland osmi na Zapadu NBA sa skorom od 37-38, Nagetsi deveti sa 35-40. Nikola Jokić… »
Jokić je već sada najbolji stranac u NBA ikada u ovoj kategoriji

Jokić je već sada najbolji stranac u NBA ikada u ovoj kategoriji

Vesti online 01.04.2017
Nije pomogla Denveru odlična partija Nikole Jokića da savlada Šarlot Hornetse (122:114) pa su Nagetsi sada još dalje od plasmana u plej-of. Srpski košarkaš posle meča nije isticao u prvi plan svoj šesti tripl-dabl u sezoni, već je ponovio da su… »
Ni novicki ni parker: Evo po čemu je Jokić najbolji igrač rođen van SAD!

Ni novicki ni parker: Evo po čemu je Jokić najbolji igrač rođen van SAD!

Sportal blic 01.04.2017
O ovome zvezde poput Dirka Novickog i Tonija Parkera nisu mogle ni da sanjaju. Ne, nećemo reći da je Nikola Jokić bolji igrač od ovih asova (bar ne još uvek), ali da je raznovrsniji to pokazuju i brojke. Stigao je do šestog tripl-dabl učinka u… »
Jokić ih zaludeo, američki komentatori u transu: "Troooojkaaa"

Jokić ih zaludeo, američki komentatori u transu: "Troooojkaaa"

Sportske.net 01.04.2017
Srpski as je pogodio trojku pred sam kraj susreta sa Hornetsima, što je izazvalo oduševljenje komentatora. Niko ne ostaje ravnodušan na sjajne partije koje pruža Nikola Jokić. Srpski as je danas uspeo nešto što niti jedan igrač izvan SAD-a nije, a… »
Jokić: Tripl-dabl? Svejedno mi je, izgubili smo; Meloun: Treba nam više od Vilsona, Marija, Ernangomeza, Plamlija...

Jokić: Tripl-dabl? Svejedno mi je, izgubili smo; Meloun: Treba nam više od Vilsona, Marija, Ernangomeza, Plamlija...

Mozzart sport 01.04.2017
Srpski centar i Denverov trener iskreno govorili o sadašnjoj situaciji i finišu sezone. Treći poraz u nizu, drugi posle vođstva tokom većeg dela utakmice, stavio je Denver u nimalo zgodnu poziciju pred sam finiš sezone. Mesto u plej-ofu udaljeno je… »
Medžik Jokson i tripl-dabl su savršen spoj! Šteta što Denver gubi trku za plej-of... (video)

Medžik Jokson i tripl-dabl su savršen spoj! Šteta što Denver gubi trku za plej-of... (video)

Mozzart sport 01.04.2017
Nagetsi ponovo ispustili pobedu, vodili pune tri četvrtine protiv Šarlota, pa poklekli - 114:122. Treći uzastopni poraz košarkaša Denvera označiće verovatno i kraj svih nadanja da je plasman u plej-of moguća stvar. Baš kao i u nedavnom susretu s… »
Ludnica: Jokić pogodio, komentator vikao “Trojka” i pomenuo 100 miliona Srba! /video/

Ludnica: Jokić pogodio, komentator vikao “Trojka” i pomenuo 100 miliona Srba! /video/

Sportal blic 01.04.2017
Novo blistavo veče Nikole Jokića... Sjajna partija našeg asa, začinjena tripl-dabl učinkom, nije donela Denveru pobedu (Šarlot slavio 122:114). Mladi Somborac nije mogao da trijumfuje sam, ali je zato naterao američkog komentatora da progovori… »
Zbog Jokića, američki voditelj progovorio srpski! Srba ima 100 miliona... (VIDEO)

Zbog Jokića, američki voditelj progovorio srpski! Srba ima 100 miliona... (VIDEO)

Vesti online 01.04.2017
Srpski reprezentativac Nikola Jokić odigrao je još jednu maestralnu partiju, ovaj put u Šarlotu, ali šta to vredi, kada je Denver poražen, pa će Nagetsi i mladi Somborac i drugu godinu najverovatnije da propuste plej-of. U finišu meča, Jokić je… »
Denver poražen, tripl-dabl Jokića

Denver poražen, tripl-dabl Jokića

RTV 01.04.2017
ŠARLOT - Srpski košarkaš Nikola Jokić ostvario je šesti tribl-dabl ove sezone u NBA ligi, ali ni to nije bilo dovoljno Denveru da izbegne poraz na gostovanju Šarlotu 122:114. Jokić je imao 26 poena (11/16 iz igre), 13 skokova i 10 asistencija, za… »
Ne može sve sam: Jokić blistao, ali Denver izgubio

Ne može sve sam: Jokić blistao, ali Denver izgubio

Vesti online 01.04.2017
Srpski centar Nikola Jokić odigrao je još jednu sjajnu partiju i zabeležio šesti tripl-dabl u sezoni, ali su Denver Nagetsi doživeli novi poraz, ovaj put u Šarlotu od Hornetsa - 122:114. Mladi Srbin je postigao 26 poena (11/16 iz igre) uz 12 skokova… »
Kakva noć u NBA ligi!

Kakva noć u NBA ligi!

Mondo 01.04.2017
Jokićev tripl-dabl, i Vestbrukov naravno. Kazinsova osveta. Kačenje u Ouklendu. Derozenovih 40. Drama u Bostonu. Pobeda šampiona. Kakva noć u NBA ligi. Srpski košarkaš Nikola Jokić ostvario je šesti tribl-dabl ove sezone, ali ni to nije bilo… »
Ludo veče za Jokića, novi tripl dabl, najbolji Evropljanin ikada i tuga na kraju!

Ludo veče za Jokića, novi tripl dabl, najbolji Evropljanin ikada i tuga na kraju!

Sportske.net 01.04.2017
Ne može sam, upisao se u istoriju, ali Denver je realno sada daleko od plej ofa. Golden Stejt blizu top pozicije, Vestbruk na dva koraka od Oskara Robertsona. Kazinsova osveta, Bostonova muka, svi kandidati za osmo mesto na Istoku izgubili. Bobiju ni… »
Kad ni magija ne pomaže, asistencija i koš srpskog Gandalfa za špice!

Kad ni magija ne pomaže, asistencija i koš srpskog Gandalfa za špice!

Sportske.net 01.04.2017
Šta je sve napravio noćas i opet, ne vredi... O neverovatnoj partiji Nikole Jokića možete da čitate ovde, ali čini se da je to sve za njega u drugom planu, Denver gubi u nizu, sada je na dva koraka iza Portlanda. Ipak, videli smo ponovo šou… »
Šesti: Tripl-dabl Jokić: Trojka uz zvuk sirene, "odbojka" i nove lude asistencije! /video/

Šesti: Tripl-dabl Jokić: Trojka uz zvuk sirene, "odbojka" i nove lude asistencije! /video/

Sportal blic 01.04.2017
Pauza od nekoliko dana je prijala Nikoli Jokiću! Srbin iz Denvera je odigrao još jednu maestralnu partiju, ali... I pored toga što je mladi centar postigao 26 poena uz 13 skokova i 10 asistencija, Nagetsi su poraženi od Šarlota (122:114). Zobacz na… »

Vesti dana »