Повезане вести

Јокић сјајан, плеј-оф за Денвер све више у магли

Јокић сјајан, плеј-оф за Денвер све више у магли

Политика 01.04.2017
Наш кошаркашки ас у Шарлоту са 26 поена, 13 скокова и 10 асистенција остварио шести овосезонски „трипл-дабл“ али је домаћин ипак победио са 122:114. – Портланд осми на Западу НБА са скором од 37-38, Нагетси девети са 35-40… »
Јокић је већ сада најбољи странац у НБА икада у овој категорији

Јокић је већ сада најбољи странац у НБА икада у овој категорији

Вести онлине 01.04.2017
Није помогла Денверу одлична партија Николе Јокића да савлада Шарлот Хорнетсе (122:114) па су Нагетси сада још даље од пласмана у плеј-оф. Српски кошаркаш после меча није истицао у први план свој шести трипл-дабл у сезони, већ… »
Ни новицки ни паркер: Ево по чему је Јокић најбољи играч рођен ван САД!

Ни новицки ни паркер: Ево по чему је Јокић најбољи играч рођен ван САД!

Спортал блиц 01.04.2017
О овоме звезде попут Дирка Новицког и Тонија Паркера нису могле ни да сањају. Не, нећемо рећи да је Никола Јокић бољи играч од ових асова (бар не још увек), али да је разноврснији то показују и бројке. Стигао је до шестог… »
Јокић: Трипл-дабл? Свеједно ми је, изгубили смо; Мелоун: Треба нам више од Вилсона, Марија, Ернангомеза, Пламлија...

Јокић: Трипл-дабл? Свеједно ми је, изгубили смо; Мелоун: Треба нам више од Вилсона, Марија, Ернангомеза, Пламлија...

Моззарт спорт 01.04.2017
Српски центар и Денверов тренер искрено говорили о садашњој ситуацији и финишу сезоне. Трећи пораз у низу, други после вођства током већег дела утакмице, ставио је Денвер у нимало згодну позицију пред сам финиш сезоне. Место у… »
Јокић их залудео, амерички коментатори у трансу: "Троооојкааа"

Јокић их залудео, амерички коментатори у трансу: "Троооојкааа"

Спортске.нет 01.04.2017
Српски ас је погодио тројку пред сам крај сусрета са Хорнетсима, што је изазвало одушевљење коментатора. Нико не остаје равнодушан на сјајне партије које пружа Никола Јокић. Српски ас је данас успео нешто што нити један играч… »
Меџик Јоксон и трипл-дабл су савршен спој! Штета што Денвер губи трку за плеј-оф... (видео)

Меџик Јоксон и трипл-дабл су савршен спој! Штета што Денвер губи трку за плеј-оф... (видео)

Моззарт спорт 01.04.2017
Нагетси поново испустили победу, водили пуне три четвртине против Шарлота, па поклекли - 114:122. Трећи узастопни пораз кошаркаша Денвера означиће вероватно и крај свих надања да је пласман у плеј-оф могућа ствар. Баш као и у… »
Због Јокића, амерички водитељ проговорио српски! Срба има 100 милиона... (ВИДЕО)

Због Јокића, амерички водитељ проговорио српски! Срба има 100 милиона... (ВИДЕО)

Вести онлине 01.04.2017
Српски репрезентативац Никола Јокић одиграо је још једну маестралну партију, овај пут у Шарлоту, али шта то вреди, када је Денвер поражен, па ће Нагетси и млади Сомборац и другу годину највероватније да пропусте плеј-оф. У финишу… »
Лудница: Јокић погодио, коментатор викао “Тројка” и поменуо 100 милиона Срба! /видео/

Лудница: Јокић погодио, коментатор викао “Тројка” и поменуо 100 милиона Срба! /видео/

Спортал блиц 01.04.2017
Ново блиставо вече Николе Јокића... Сјајна партија нашег аса, зачињена трипл-дабл учинком, није донела Денверу победу (Шарлот славио 122:114). Млади Сомборац није могао да тријумфује сам, али је зато натерао америчког… »
Денвер поражен, трипл-дабл Јокића

Денвер поражен, трипл-дабл Јокића

РТВ 01.04.2017
ШАРЛОТ - Српски кошаркаш Никола Јокић остварио је шести трибл-дабл ове сезоне у НБА лиги, али ни то није било довољно Денверу да избегне пораз на гостовању Шарлоту 122:114. Јокић је имао 26 поена (11/16 из игре), 13 скокова и… »
Каква ноћ у НБА лиги!

Каква ноћ у НБА лиги!

Мондо 01.04.2017
Јокићев трипл-дабл, и Вестбруков наравно. Казинсова освета. Качење у Оукленду. Дерозенових 40. Драма у Бостону. Победа шампиона. Каква ноћ у НБА лиги. Српски кошаркаш Никола Јокић остварио је шести трибл-дабл ове сезоне, али ни… »
Не може све сам: Јокић блистао, али Денвер изгубио

Не може све сам: Јокић блистао, али Денвер изгубио

Вести онлине 01.04.2017
Српски центар Никола Јокић одиграо је још једну сјајну партију и забележио шести трипл-дабл у сезони, али су Денвер Нагетси доживели нови пораз, овај пут у Шарлоту од Хорнетса - 122:114. Млади Србин је постигао 26 поена (11/16 из… »
Кад ни магија не помаже, асистенција и кош српског Гандалфа за шпице!

Кад ни магија не помаже, асистенција и кош српског Гандалфа за шпице!

Спортске.нет 01.04.2017
Шта је све направио ноћас и опет, не вреди... О невероватној партији Николе Јокића можете да читате овде, али чини се да је то све за њега у другом плану, Денвер губи у низу, сада је на два корака иза Портланда. Ипак, видели смо… »
Лудо вече за Јокића, нови трипл дабл, најбољи Европљанин икада и туга на крају!

Лудо вече за Јокића, нови трипл дабл, најбољи Европљанин икада и туга на крају!

Спортске.нет 01.04.2017
Не може сам, уписао се у историју, али Денвер је реално сада далеко од плеј офа. Голден Стејт близу топ позиције, Вестбрук на два корака од Оскара Робертсона. Казинсова освета, Бостонова мука, сви кандидати за осмо место на… »
Шести: Трипл-дабл Јокић: Тројка уз звук сирене, "одбојка" и нове луде асистенције! /видео/

Шести: Трипл-дабл Јокић: Тројка уз звук сирене, "одбојка" и нове луде асистенције! /видео/

Спортал блиц 01.04.2017
Пауза од неколико дана је пријала Николи Јокићу! Србин из Денвера је одиграо још једну маестралну партију, али... И поред тога што је млади центар постигао 26 поена уз 13 скокова и 10 асистенција, Нагетси су поражени од Шарлота… »

Вести дана »