Povezane vesti
Vujanović: Članstvo u NATO-u neće uticati na odnose sa Srbijom
Sputnik 01.04.2017
Predsednik Crne Gore Filip Vujanović izjavio je da članstvo Crne Gore u Alijansi ne može da utiče na odnose sa Srbijom. „To je stvar naših spoljnih politika. I mislim da se spoljne politike moraju uvažavati i u smislu poštovanja suvereniteta i… »
"Članstvo u NATO neće uticati na odnose Srbije i Crne Gore"
Vesti online 01.04.2017
Predsednik Crne Gore Filip Vujanović izjavio je da članstvo Crne Gore u Alijansi ne može uticati na odnose sa Srbijom. - To je stvar naših spoljnih politika. I mislim da se spoljne politike moraju uvažavati i u smislu poštovanja suvereniteta i… »
Vujanović: Članstvo u NATO neće uticati na odnose sa Srbijom
RTV 01.04.2017
ULCINJ - Predsednik Crne Gore Filip Vujanović izjavio je danas da članstvo Crne Gore u Alijansi ne može uticati na odnose sa Srbijom. "To je stvar naših spoljnih politika. I mislim da se spoljne politike moraju uvažavati i u smislu poštovanja… »
Vujanović: Članstvo u NATO neće uticati na odnose sa Srbijom
RTS 01.04.2017
Predsednik Crne Gore Filip Vujanović izjavio je da članstvo Crne Gore u Alijansi ne može uticati na odnose sa Srbijom. "To je stvar naših spoljnih politika. I mislim da se spoljne politike moraju uvažavati i u smislu poštovanja suvereniteta i… »
Vujanović: Članstvo u NATO ne utiče na odnose sa Srbijom
N1 Info 01.04.2017
Crnogorski predsednik Filip Vujanović ocenio je da članstvo Crne Gore u NATO ne može da utiče na odnose sa Srbijom. "To je stvar naših spoljnih politika. Spoljne politike se moraju uvažavati i u smislu poštovanja suvereniteta i ravnopravnosti svake… »
Vesti dana »
MOL dobio dozvolu da nastavi sa pregovorima o kupovini NIS-a
Nova ekonomija pre 18 minutajoš 21 povezana
Počinje primena Zakona o roditeljima negovateljima: Na koji način može da se podnese zahtev?
Euronews pre 33 minutajoš 22 povezane
'Gospodine premijeru, gledam dokumentarce o avionskim nesrećama'
BBC News pre 23 minutajoš 23 povezane
Sveže jutro, ponegde i mraz, a tokom dana do 26 stepeni: RHMZ objavio prognozu do 8. oktobra
NIN pre 58 minutajoš 21 povezana
Krista Pajk preživela dve smrtonosne injekcije: Neuspešno pogubljenje jedine žene u zatvorima Tenesija
RTV pre 3 minutajoš 12 povezanih