Повезане вести
Вујановић: Чланство у НАТО-у неће утицати на односе са Србијом
Спутник 01.04.2017
Председник Црне Горе Филип Вујановић изјавио је да чланство Црне Горе у Алијанси не може да утиче на односе са Србијом. „То је ствар наших спољних политика. И мислим да се спољне политике морају уважавати и у смислу поштовања… »
"Чланство у НАТО неће утицати на односе Србије и Црне Горе"
Вести онлине 01.04.2017
Председник Црне Горе Филип Вујановић изјавио је да чланство Црне Горе у Алијанси не може утицати на односе са Србијом. - То је ствар наших спољних политика. И мислим да се спољне политике морају уважавати и у смислу поштовања… »
Вујановић: Чланство у НАТО неће утицати на односе са Србијом
РТВ 01.04.2017
УЛЦИЊ - Председник Црне Горе Филип Вујановић изјавио је данас да чланство Црне Горе у Алијанси не може утицати на односе са Србијом. "То је ствар наших спољних политика. И мислим да се спољне политике морају уважавати и у… »
Вујановић: Чланство у НАТО неће утицати на односе са Србијом
РТС 01.04.2017
Председник Црне Горе Филип Вујановић изјавио је да чланство Црне Горе у Алијанси не може утицати на односе са Србијом. "То је ствар наших спољних политика. И мислим да се спољне политике морају уважавати и у смислу поштовања… »
Вујановић: Чланство у НАТО не утиче на односе са Србијом
Н1 Инфо 01.04.2017
Црногорски председник Филип Вујановић оценио је да чланство Црне Горе у НАТО не може да утиче на односе са Србијом. "То је ствар наших спољних политика. Спољне политике се морају уважавати и у смислу поштовања суверенитета и… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 1 сатјош 1 повезана