Povezane vesti
Superliga - Izabran najbolji igrač kola
Sportske.net 02.04.2017
On će i zbog ovog priznanja dugo pamtiti svoj prvi nastup u ulozi startera u svom novom klubu. Superliga je danas na svom Tviter profilu proglasila najboljeg igrača 28. kola. To je napadač Crvene zvezde Srđan Vujaklija, koji je u meču protiv Spartaka… »
Milijaš - 200. put: Najbolji smo tim u ligi
Mozzart sport 02.04.2017
“To ćemo i dokazati”, kaže povratnik u Crvenu zvezdu. Jedan od najiskusnijih prvotinaca Crvene zvezde Nenad Milijaš izjavio je da je ponosan na jubilej od 200 utakmica u crvenu-belom dresu i poručio da se nada novoj tituli. Milijaš, koji se zimus… »
Milijaš posle 200. utakmice za Zvezdu: Jubilej, pa titula..
Sportski žurnal 02.04.2017
Jedan od najiskusnijih prvotinaca Crvene zvezde Nenad Milijaš izjavio je da je ponosan na jubilej od 200 utakmica u crvenu-belom dresu i porucio da se nada novoj tituli. Milijaš, koji se zimus vratio u Zvezdi i po treći put obukao dres kluba za koji… »
Milijaš upisao DVESTOTI nastup u Zvezdinom dresu
Sportske.net 02.04.2017
Ulaskom u igru u 83. minutu meča Crvena zvezda - Spartak ŽK vezista crveno-belih Nenad Milijaš pridružio se mnogim legendama "Marakane" u klubu 200. Ulaskom u igru u 83. minutu meča Crvena zvezda - Spartak ŽK vezista crveno-belih Nenad Milijaš… »
Vujaklija: Publika je imala šta da vidi
Sportski žurnal 02.04.2017
Srđan Vujaklija je sa dva gola doprineo pobedi Zvezde nad subotičkim Spartakom (2:1). Srđan Vujaklija je blistao od sreće po završetku utakmice sa Spartakom (2:1) i potpisa na pobedu Crvene zvezde: - Na najbolji mogući način sam iskoristio priliku… »
Jubilej i 200.: Meč Milijaš: Zvezda mi je dala mnogo više nego što ću ja moći da joj vratim
Sportal blic 01.04.2017
Po lepom jubileju pamtiće Nenad Milijaš utakmicu i pobedu nad subotičkim Spartakom (2:1), jer mu je nastup u 28. kolu Superlige bio 200. meč u Zvezdinom dresu. Foto: Marko Metlas / RAS Srbija Nenad Milijaš i saigrači ispred severne tribine Kada je u… »
Golovi za porodicu: Vujaklija: Mogao sam još neki put da zatresem mrežu
Sportal blic 01.04.2017
Utakmicu protiv subotičkog Spartaka dugo će pamtiti i Srđan Vujaklija pošto je sa dva gola bio najzaslužniji u pobedi Crvene zvezde sa 2:1 u 28. kolu Superlige. Foto: Marko Metlas / RAS Srbija Vujaklija i saigrači slave gol Njegova čuvena… »
Vesti dana »
Arhiv javnih skupova objavio koliko je ljudi sinoć bilo na protestu ispred RTS-a
Danas pre 1 satjoš 12 povezanih
U ruskom vazdušnom napadu na Kijev poginule najmanje četiri osobe
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 11 povezanih