Povezane vesti
Beli proglasio pobedu: Osvojio sam 67,97 odsto glasova
N1 Info 02.04.2017
Predsednički kandidat Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli, proglasio je pobedu na predsedničkim izborima. On je u svom izbornom štabu rekao da je u prvom krugu predsedničkih izbora osvojio 67,97 odsto glasova, ali da nije zadovoljan… »
Beli: Očekujem pobedu u prvom krugu
Glas Zapadne Srbije 02.04.2017
Predsednički kandidat Luka Maksimović, alijas Ljubiša Preletačević Beli, očekuje pobedu na predsedničkim izborima u prvom krugu. On je novinarima nakon glasanja rekao da želi sreću svim klandidatima, ali da će najbolji pobediti, a "najbolji sam ja". Beli… »
Beli proglasio pobedu na izborima!
Noizz 02.04.2017
Ljubiša Beli Preletačević proglasio je pobedu na izborima za predsednika Srbije! U dvorištu privatne kuće u Mladenovcu okupljeno je oko 50 novinara, na travi su rašireni šatori. Beli je okupljenim novinarima objavio da je on definitivmo pobedio… »
Vesti dana »
Tramp potpisao zakon, dokumenti o Epstinu moraju da budu objavljeni
BBC News pre 40 minutajoš 18 povezanih
Rusi pristali da prodaju naftnu industriju Srbije NIS Na berzi bio milijardu evra, ali vredi mnogo više evo šta berzanski analitičar kaže za dnevnik
Dnevnik pre 20 minutajoš 13 povezanih
Mediji: Tramp odobrio mirovni plan u 28 tačaka; Budanov: Rusija planira potpunu okupaciju Donjecka
RTS pre 20 minutajoš 9 povezanih