Повезане вести

Вујошевићево писмо Босанцима: Сарајево је срце БиХ

Вујошевићево писмо Босанцима: Сарајево је срце БиХ

Вести онлине 03.04.2017
Прослављени српски стручњак Душко Вујошевић је прошле недеље постављен на место селектора репрезентације Босне и Херцеговине, а тим поводом је написао и емотивно писмо, које упутио свим љубитељима кошарке у БиХ. Душко… »
Вујошевић: Босна и Херцеговина на географској карти има облик срца, а срце тога срца је Сарајево

Вујошевић: Босна и Херцеговина на географској карти има облик срца, а срце тога срца је Сарајево

Спортски журнал 03.04.2017
Селектор кошаркашке репрезентације Босне и Херцеговине Душко Вујошевић саопштењем се обратио јавности у Босни и Херцеговини поводом именовања за селектора мушке кошаркашке репрезентације БиХ. Због обавеза које Вујошевић има у… »
Дирљиво писмо Душка Вујошевића!

Дирљиво писмо Душка Вујошевића!

Спортске.нет 03.04.2017
Трофејни стручњак огласио се из Француске опширним и прилично емотивним писмом које је изазвало велики одјек у региону! Као што знате, актуелни тренер француског Лиможа је недавно именован за новог селектора репрезентације Босне… »
Вујошевић писао навијачима БиХ: Жеља ми је да са репрезентацијом БиХ победим свакога

Вујошевић писао навијачима БиХ: Жеља ми је да са репрезентацијом БиХ победим свакога

Вечерње новости 03.04.2017
Репрезентацију Босне и Херцеговине преузимам с радошћу и с надом да ћу њену кошарку побољшати, написао је нови селектор. Душко Вујошевић је изабран за новог селектора кошаркашке репрезентације БиХ, а прву комуникацију са… »
Душко Вујошевић писао Босанцима: Драги моји, ово је моја последња изјава...

Душко Вујошевић писао Босанцима: Драги моји, ово је моја последња изјава...

Моззарт спорт 03.04.2017
„На политичка опањкавања и олајавања нећу да се осврћем“, поручио трофејни тренер. Пред Душком Вујошевићем је нови, велики изазов у каријери. Трофејни стручњак ће покушати да од селекције Босне и Херцеговине направи… »
Вујошевић: Сарајево је срце БиХ, која је део мене!

Вујошевић: Сарајево је срце БиХ, која је део мене!

Мондо 03.04.2017
Емотивно писмо Душка Вујошевића љубитељима кошарке у Босни и Херцеговини. /пише: Небојша Шатара - Мондо Бањалука/ Због обавеза које нови селектор кошаркашке репрезентације БиХ, Душко Вујошевић, има у француском Лиможу, његово… »

Вести дана »