Povezane vesti
Nakon ovoga je u srcu Tanje Bošković ostala velika PRAZNINA: Ostavio me je čovek koga sam obožavala
Story 03.04.2017
Jedna od najvećih glumica na ovim prostorima je otvorila dušu i otkrila detalje raskida koji je ostavio neizbrisiv trag. Tanja Bošković, koja sa bivšim suprugom, rediteljem Dejanom Karaklajićem, ima dvoje dece, kaže da je uprkos brojnim nesrećnim… »
Glumica prkosi godinama: Tanja Bošković: Neću da se šminkam i baš me briga za komentare
Blic 03.04.2017
Naša proslavljena glumica Tanja Bošković za sebe kaže da je najostavljanija žena na svetu. Tanja, koja sa bivšim suprugom, rediteljem Dejanom Karaklajićem, ima dvoje dece, kaže da je uprkos brojnim nesrećnim ljubavima i dalje uvek nasmejana. - Bio je… »
Vesti dana »

'Sledeći put u Moskvi': Putin Trampu posle susreta koji nije doneo mir Ukrajini, Zelenski u Vašingtonu u ponedeljak
BBC News pre 3 minutajoš 29 povezanih

Napad uniformisanog lica na novinara Vuka Cvijića hemijskim sredstvom tokom protesta
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 12 povezanih

Stojković: Rasformirati jedinicu Marka Krička i procesuirati sve odgovorne
N1 Info pre 17 minutajoš 24 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 20 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Danas vrelo i suvo, sutra promenljivo i svežije uz lokalne pljuskove i pad temperature
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 41 povezana