Povezane vesti
Todorić: Zaista nema razloga za nezadovoljstvo
Sportski žurnal 04.04.2017
Dragan Todorić, sportski direktor Partizana, kaže da su u klubu zadovoljni dosadašnjim tokom sezone. Te 2013. godine, na završnom turniru u Laktašima, Vladimir Lučić je podigao pehar namenjen šampionu ABA lige, pošto je Partizan u finalu srušio… »
Todorić za mozzart Sport: Nerealno je očekivati titule u ovoj situaciji
Mozzart sport 04.04.2017
"Mi smo zahvaljujući plasmanu u Jadranskoj ligi izborili pravo nastupa u Evrokupu sledeće sezone. Mi želimo da igramo to takmičenje, ali da li će se to desiti ili će se ponoviti neke stvari od prošle godine, zaista ne znam u ovom trenutku", naveo… »
Todorić sumira učinak Partizana u Jadranskoj ligi: Bolji nego prošle godine
Večernje novosti 03.04.2017
Prilikom selektiranja tima prošlog leta, napravili smo plan u kom je bila želja da odemo korak više u odnosu na prethodnu sezonu – rekao je sportski direktor crno-belih. CEDEVITA nije dozvolila Partizanu da napravi ključni zaveslaj ka finalu… »
Vesti dana »
Otpala guma sa automobila kojim se vozio predsednik Srbije, uzrok nepoznat: mediji
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Uhapšen muškarac koji je studentu Milošu Pavloviću pretio da će ga zaklati: Policija pronašla nalog s kog je objavljivao komentare
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Veliki sukob Delija i Grobara u centru Nikšića: Gorelo pred vratima pozorišta, policija hitno reagovala
Mondo pre 1 satjoš 1 povezana
"Migraniti čine Ameriku velikom": Demonstranti se okupili ispred Trampovom golf kluba, on projurio pored njih! (foto)
Kurir pre 12 minutajoš 1 povezana