Povezane vesti
Rafa prozvao Novaka, naš as mu odgovorio
Vesti online 04.04.2017
Rafaela Nadala nema u Beogradu, ali je prošle nedelje odapeo otrovnu strelicu na račun našeg asa. Španac je rekao da sumnja da je drugi reket planete bio povređen. Naš as nije mnogo želeo da se upušta u nekorektnu izjavu velikog rivala. - Pa… »
Đoković: Spreman sam za Dejvis kup
Danas 04.04.2017
Najbolji srpski teniser Novak Đoković oporavio se od povrede lakta, zbog koje je propustio masters u Majamiju, i kaže da je potpuno spreman za četvrtfinalčni duel Dejvis kupa protiv Španije, koji se za vikend igra u dvorani "Aleksandar Nikolić"… »
Novak obradovao Srbiju: Zdrav sam i spreman!
Mondo 04.04.2017
Najbolji srpski teniser očekuje mnogo od meča sa Španijom u koji ulazi posle opravka od povrede. Novak Đoković ne brine više o povredi lakta, zbog koje je propustio Masters u Majamiju. Najbolji srpski teniser i predvodnik Dejvis kup selekcije Srbije… »
Đoković konačno nasmejan: Sve je dobro, nema više bolova
Mozzart sport 04.04.2017
"Očekuje nas težak meč, bez obzira što za Španiju neće igrati Rafael Nadal"... Najbolji srpski teniser Novak Ðoković rekao je danas da je povreda lakta zbog koje je propustio masters u Majamiju prošlost i da je spreman za četvrtfinale Dejvis… »
Đoković: Mnogo vremena sam posvetio oporavku i sada sam dobro
Večernje novosti 04.04.2017
Očekuje nas težak meč, bez obzira na to što za Španiju neće igrati Rafael Nadal. Nadam se da ću biti spreman, kaže najbolji srpski teniser. Najbolji srpski teniser Novak Đoković rekao je da je povreda lakta, zbog koje je propustio Masters u… »
Vesti dana »
Sretnimo se na Sretenje! Studenti pozivaju na petnaestočasovnu blokadu Lepeničkog bulevara
InfoKG pre 3 satajoš 14 povezanih
UN: SAD da ponovo razmotre odluku o sankcijama protiv Međunarodnog krivičnog suda
NIN pre 1 satjoš 30 povezanih