Повезане вести
Бели о протестима: Неко оће ту омладину да искористи
Правда 04.04.2017
Трећепласирани кандидат за председника Србије, Љубиша Прелетачевић Бели, писао је о протестима широм Србије нагласивши да неко хоће да искористи демонстранте што је изазвало негативне реакције његових симпатизера. Председнички… »
Бели има поруку за оне који протестују: Немојте да вас искористе за личне интересе
Телеграф 04.04.2017
- Немојте ми наметати да ја треба испред те омладине да стојим. Ја сам своју мисију одрадио, показао сам да може, а сад лепо спремајте локалне покрете и мењајте ствари из корена, не са врха. До сад смо мењали ствари са врха и… »
Паровић о протестима после избора: "Невидљива рука" жели да земљу уведе у кризу
Телеграф 04.04.2017
На тај начин се праве претпоставке за политичку подршку "мирним, демократским, спонтаним протестима младих људи", а сваки глас против тога ће се аутоматски приписивати "улизивању Вучићу и подршци режиму", оценио је Паровић… »
Вести дана »
Хрка и Јаћимовић настављају протесте испред Скупштине Србије у Београду и Бановине у Новом Саду
РТС пре 1 сатјош 51 повезана
Ухапшени због злостављања и мучења Намамили га у стан, па снимали како га туку
Ало пре 2 сатајош 27 повезаних
Жесток руски напад на украјински град: Најмање 25 људи погинуло, међу њима и деца (Видео)
Мондо пре 2 сатајош 28 повезаних
Народна банка добила упозорење на санкције због НИС! Јоргованка Табаковић: То би значило блокаду свих плаћања
Курир пре 3 сатајош 38 повезаних