Povezane vesti
Aleksić: Ne kupujem Jubmes banku, ne znam kome to treba
Nova ekonomija 05.04.2017
Vlasnik Alko grupe Miroljub Aleksić demantuje pisanje medija da je zainteresovan za kupovinu Jubmes banke. "Ne kupujem Jubmes banku, ne znam kome to treba…", izjavio je Aleksić za Večernje novosti na pitanje da li će postati većinski vlasnik banke u… »
Miroljub Aleksić: Kome treba Jubmes banka?
Večernje novosti 05.04.2017
Naš izvor tvrdi da on nabavlja akcije posredstvom svoje firme "Alfa plam" NE kupujem Jubmes banku, ne znam kome to treba... - odgovara Miroljub Aleksić, vlasnik "Alko grupe", na pitanje "Novosti" da li će postati većinski vlasnik ove banke u kojoj… »
Aleksić želi Jubmes banku
SEEbiz 05.04.2017
BEOGRAD - Na bankarskom tržištu Srbije poslednjih dana imamo burna dešavanja, pa je tako nakon najavljenog povlačenja Rusa iz VTB banke i potrage za kupcem, na prodaju i Jubmes banka, saznaje "Blic". Prema informacijama Blica iz dva izvora, jednog sa… »
Vesti dana »
Čaroban prizor na srskoj planini: Ljudi vade telefone da imaju sliku za uspomenu, od pahulja se ne vidi prst pred okom (foto)
Blic pre 4 minutajoš 18 povezanih
Dan državnosti Srbije: Centralna svečanost u Orašcu u znak sećanja na Sretenjski ustav i Prvi srpski ustanak
Mondo pre 1 satjoš 14 povezanih
Danas je praznik Dan državnosti Republike Srbije, zašto se obeležava baš na Sretenje
Morava info pre 18 minutajoš 12 povezanih
Tinejdžer (19): Bmw-om pokosio devojčicu (13) na pešačkom prelazu! Dete u teškom stanju, bore joj se za život
Blic pre 39 minutajoš 12 povezanih
Od Orašca do Kragujevca: Sretenje kao simbol rađanja moderne srpske države
iKragujevac pre 4 minutajoš 6 povezanih