Povezane vesti
Kosmajac: Svaku parcelu sam pošteno platio
Večernje novosti 07.04.2017
Počeo proces protiv Dragoslava Kosmajca za podstrekivanje na zloupotrebu službenog položaja. Imam 18 ari, tri puta više nego što me terete. Dosad sam ćutao zbog nepoverenja. NIKAD u životu nijedan kvadrat nisam uzurpirao. Svaku parcelu sam pošteno… »
(Foto) Kosmajac izneo odbranu pred sudom u Katanićevoj: Sve parcele kupio sam od komšija
Kurir 07.04.2017
BEOGRAD - Kontroverzni binismen Dragoslav Kosmajac jutros je sam stigao u Viši sud u Katanićevoj gde mu je u 10 sati počelo suđenje povodom optužbi za zloupotrebe sa građevinskim zemljištem na Zvezdari. On je u sud stigao sam, 15 minuta pred… »
Počinje suđenje Dragoslavu Kosmajcu
Radio 021 07.04.2017
Suđenje Dragoslavu Kosmajcu i još dvojici optuženih za zloupotrebe sa građevinskim zemljištem na Zvezdari trebalo bi da počne danas u Višem sudu u Beogradu. Sredinom februara održano je pripremno ročište u tom slučaju koje je bilo zatvoreno za… »
Počinje suđenje Dragoslavu Kosmajcu
RTV 07.04.2017
BEOGRAD - Suđenje kontroverznom biznismenu Dragoslavu Kosmajcu i još dvojici optuženih za zloupotrebe sa građevinskim zemljištem na Zvezdari trebalo bi da počne danas u Višem sudu u Beogradu. Sredinom februara održano je pripremno ročište u tom… »
Vesti dana »
Otvorena deonica od Kruševca do Vrnjačke Banje na Moravskom koridoru
Nova ekonomija pre 27 minutajoš 14 povezanih
Helikopter udario u zgradu bolnice u Turskoj – najmanje četiri osobe poginule
N1 Info pre 3 satajoš 16 povezanih
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 3 satajoš 1 povezana
"Pašće i do 40 centimetara snega": Oglasilo se JP "Putevi Srbije"
Telegraf pre 1 satjoš 13 povezanih