Povezane vesti

Igraće još jednom: Vidić nastupa za Junajted!

Igraće još jednom: Vidić nastupa za Junajted!

Mondo 07.04.2017
Legendarni kapiten Mančester junajteda, Nemanja Vidić, bar još jednom igraće u crvenom dresu sa slavnim grbom. Nemanja Vidić u dresu Mančester junajteda! Mnogi bi platili da to vide, bar još jednom. Imaće priliku... Nekadašnji kapiten Mančester Junajteda… »
Vidić se vraća u Mančester na oproštaj Kerika

Vesti online 07.04.2017
- Rekao sam da više neću igrati fudbal posle odlaska u penziju, ali kada me je pozvao nisam mogao da ga odbijem - kaže legendarni štoper Junajteda. Nemanja Vidić je potvrdio da će se pojaviti na oproštajnoj utakmici koju će Mančester Junajted upriličiti… »

Mozzart sport 07.04.2017
“Rekao sam da više neću igrati fudbal posle odlaska u penziju, ali kada me je pozvao nisam mogao da ga odbijem", kaže legendarni štoper Junajteda. Nemanja Vidić je potvrdio da će se pojaviti na oproštajnoj utakmici koju će Mančester Junajted upriličiti u… »
Povratak: Vidić se vraća na teren, da li će ga videti i publika u Srbiji?

Povratak: Vidić se vraća na teren, da li će ga videti i publika u Srbiji?

Sportal blic 07.04.2017
Na radost ljubitelja fudbala, naš nekadašnji reprezentativac i svojevremeno kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić će ponovo obuti kopačke i istrčati na teren. Foto: Igor Sandić / RAS Srbija Nemanja Vidić Vidić je prihvatio poziv bivšeg saigrača… »

Vesti dana »