Povezane vesti
Vidić se vraća u Mančester na oproštaj Kerika
Vesti online 07.04.2017
- Rekao sam da više neću igrati fudbal posle odlaska u penziju, ali kada me je pozvao nisam mogao da ga odbijem - kaže legendarni štoper Junajteda. Nemanja Vidić je potvrdio da će se pojaviti na oproštajnoj utakmici koju će Mančester Junajted… »
Igraće još jednom: Vidić nastupa za Junajted!
Mondo 07.04.2017
Legendarni kapiten Mančester junajteda, Nemanja Vidić, bar još jednom igraće u crvenom dresu sa slavnim grbom. Nemanja Vidić u dresu Mančester junajteda! Mnogi bi platili da to vide, bar još jednom. Imaće priliku... Nekadašnji kapiten Mančester… »
Vidić se vraća u Mančester na oproštaj Kerika
Mozzart sport 07.04.2017
“Rekao sam da više neću igrati fudbal posle odlaska u penziju, ali kada me je pozvao nisam mogao da ga odbijem", kaže legendarni štoper Junajteda. Nemanja Vidić je potvrdio da će se pojaviti na oproštajnoj utakmici koju će Mančester Junajted… »
Povratak: Vidić se vraća na teren, da li će ga videti i publika u Srbiji?
Sportal blic 07.04.2017
Na radost ljubitelja fudbala, naš nekadašnji reprezentativac i svojevremeno kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić će ponovo obuti kopačke i istrčati na teren. Foto: Igor Sandić / RAS Srbija Nemanja Vidić Vidić je prihvatio poziv bivšeg… »
Vesti dana »
Stiže sneg! Tokom noći zabeleće se ovi delovi Srbije, napadaće i do 10 centimetara: Upaljen alarm RHMZ
Blic pre 21 minutajoš 11 povezanih
Hezbolah saopštio da je izvršio napade dronovima na dva vojna cilja u Izraelu
Telegraf pre 3 satajoš 9 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Ukrajina demantuje navode da planira da razvije nuklearno oružje: "Potpuno smo transparentni"
Euronews pre 26 minutajoš 7 povezanih
Muškarac aktivirao bombu, nakon što nije mogao da uđe u Vrhovni sud u Brazilu
Euronews pre 56 minutajoš 6 povezanih