Povezane vesti
Iskreno o braku i bivšem suprugu: Dajana Jakšić: Mislim da mi je to bila najveća greška!
Blic 08.04.2017
Pevačica i voditeljka Dajana Jakišić stavila je tačku na sedmogodišnji brak sa Žikom Jakšićem, producentom "Granda", a nedavno je izjavila da nema nameru da se ponovo udaje. Dajana je gostovala u emisiji "Magazin In", u kojoj je priznala da je… »
DAJANA Paunović priznala: Grešila sam što sam se žrtvovala zbog braka! Tek sad sam to shvatila!
Kurir 08.04.2017
Dajana Paunović priznala je da se odricala posla i svoje karijere zbog braka koji je nedavno okončala. Dajana je bila u braku sa Žikom Jakšićem sa kojim ima sina Dušana. "Mislim da je to bila greška" otkrila je voditeljka u emisiji Magazin In. Na… »
Dajana Paunović posle razvoda od Žike: Shvatiš ko je muškarac tek kada vidiš njegovu ženu!
Kurir 08.04.2017
Dajana Paunović je posle razvoda od Žike Jakšića izjavila da ne planira da se udaje i da je trenutno srećna. Voditeljka i pevačica je sa bivšim suprugom ostala u dobrim odnosima, a progovorila je i o muško ženskim odnosima. "Mislim da je žena… »
Dajana Paunović podelila savet iz iskustva: Žena treba da bude fan svog muža
Story 08.04.2017
Lepa voditeljka koja trenutno prolazi kroz razvod ističe da je srećna i otkriva šta smatra tajnom skladnog braka. Tokom svog gostovanja u emisiji Magazin In, voditeljka je pričala o muško-ženskim odnosima. Dajana Paunović iskreno: Nikada nisam… »
Vesti dana »
Uživo sneg se ne predaje! Stiže nova tura: Rhmz upozorava da će danas na ovim mestima pasti više od 15 cm za 12 sati! Evo gde sve preti opasnost!
Kurir pre 54 minutajoš 10 povezanih
Kritike prosvetara zbog sastanka sa Vučićem: "Bestidno ponašanje, sindikati izmoljavali milost"
Radio 021 pre 30 minutajoš 5 povezanih
Paradira ulicom u bademantilu i papučama: Sve o sinu Harisa Džinovića i Meline - Kad se skine samo što ne pukne od mišića: "ljut je na majku"
Blic pre 30 minutajoš 6 povezanih
Studenti Pravnog fakulteta danas predaju pisma Zagorki Dolovac, pozivaju kolege da im se pridruže
N1 Info pre 19 minutajoš 4 povezane
WHO: Smrtnost od COVID-a 19 u stalnom padu pet godina nakon izbijanja pandemije
Al Jazeera pre 1 satjoš 1 povezana