Повезане вести

Лајовић бољи од Мунара, Зимоњић изгубио, у полуфиналу Дејвис купа и Белгија

Лајовић бољи од Мунара, Зимоњић изгубио, у полуфиналу Дејвис купа и Белгија

Спортски журнал 09.04.2017
Тениска репрезентација Србије повела је против Шпаније у четвртфиналу Дејвис купа 4:0, пошто је Душан Лајовић савладао Хаимеа Мунара 2:1 (2:6, 6:1, 6:4). Селектор Ненад Зимоњић је изашао на терен после Лајовића и за 46 минута… »
Дебакл Шпаније у Београду, Србија победила 4:1

Дебакл Шпаније у Београду, Србија победила 4:1

Политика 09.04.2017
Лајковић победио Хауме Мунара, а Зимоњић изгубио од Рамоса.- Наша репрезентација гостује Француској од 15. до 17. септембра. Тениска репрезентација Србије савладала је Шпанију 4:1 у четвртфиналу Дејвис купа, пошто је у… »
Шпанији поен против Србије, Рамос бољи од Зимоњића

Шпанији поен против Србије, Рамос бољи од Зимоњића

Нови магазин 09.04.2017
Четвртфинални дуел Србије и Шпаније завршен је резултатом 4:1 за домаћина, пошто је данас у Београду Алберт Рамос-Вињолас победио Ненада Зимоњића у два сета, 6:2, 6:1. Рамос је 24. тенисер света, а Зимоњић, који је и селектор… »
Четврти поен: Лајовић дао допринос убедљивом тријумфу над Шпанцима

Четврти поен: Лајовић дао допринос убедљивом тријумфу над Шпанцима

Спортал блиц 09.04.2017
Српски тенисер Душан Лајовић савладао је Ђаумеа Мунара са 2:6, 6:1, 6:4 и донео нашој тениској репрезентацији четврти поен у победама (4:0) против Шпаније у четвртфиналу Дејвис купа. Фото: А. Димитријевић / РАС Србија Лајовић је… »
Зимоњић: Колико год да ми се није играло морао сам због ове сјајне публике

Зимоњић: Колико год да ми се није играло морао сам због ове сјајне публике

Вечерње новости 09.04.2017
Важно је да се све добро завршили. Спреман сам на све, ако не успем да нађем партнера за дубл то је то, остварио сам доста у каријери и док год уживам играћу - каже Ненад. Одлучио је Ненад Зимоњић да се одужи навијачима на… »
Спречио казну савезу: Зимоњић: Морао сам да играм у синглу, видећу шта ће бити у наставку каријере

Спречио казну савезу: Зимоњић: Морао сам да играм у синглу, видећу шта ће бити у наставку каријере

Спортал блиц 09.04.2017
Селектор српске тениске репрезентације Ненад Зимоњић морао је на терен и у синглу, последњег дана четвртфиналног меча са Шпанијом. Због правила ИТФ-а, Зимоњић је после дубла морао да игра и у синглу. Фото: А. Димитријевић /… »
Коначних: 4:1 Зимоњић изгубио од Вињоласа, Шпанцима почасни поен

Коначних: 4:1 Зимоњић изгубио од Вињоласа, Шпанцима почасни поен

Спортал блиц 09.04.2017
Алберто Рамос Вињолас победио је Ненада Зимоњића са 6:2, 6:1 у последњем сингл мечу, па је коначни резултат четвртфинала Дејвис купа између Србије и Шпаније 4:1. Фото: А. Димитријевић / РАС Србија Ненад Зимоњић У првом мечу… »
Милан сигуран, Интер изгубио од дављеника

Милан сигуран, Интер изгубио од дављеника

Бета 09.04.2017
Српски тенисер Душан Лајовић рекао је данас да постаје "краљ" мечева без резултатског значаја у Дејвис купу, после победе над Шпанцем Хаумеом Мунаром у Београду. Лајовић је данас победио у три сета и тако Србији донео 4:0 у… »
Краљ "небитних" мечева: Лајовић: Задовољан сам, укротио сам сјајног сервисера

Краљ "небитних" мечева: Лајовић: Задовољан сам, укротио сам сјајног сервисера

Спортал блиц 09.04.2017
Душан Лајовић је донео и четврти поен Србији у четвртфиналу Дејвис купа против Шпаније. Иако је изгубио први сет против Ђаумеа Мунара, али је наредна два добио и био на висини задатка. Фото: А. Димитријевић / РАС Србија - Нисам… »
Срби домаћински испратили Шпанце

Срби домаћински испратили Шпанце

Мондо 09.04.2017
Иако је све решено после два дана, у недељу у Београду одиграни мечеви четвртфинала Светске групе Дејвис купа између Србије и Шпаније без резултатског значаја. Фото: МН Пресс Србија је већ у суботу обезбедила пласман у… »
Бесплатне школе тениса за децу на Дејвис Купу

Бесплатне школе тениса за децу на Дејвис Купу

Данас 08.04.2017
Компанија НИС је у сарадњи са Тениским савезом Србије (ТСС) и овога пута обрадовала све малишане отвореном школом тениса на Дејвис купу. Тениски меч између репрезентација Србије и Шпаније који траје до 9. априла у хали… »

Вести дана »