Povezane vesti
Drama u regionu: Nestao trogodišnji dečak iz Bugojna, ceo gradić na nogama!
BK TV 10.04.2017
Dževad Ćeso iz bugojanskog naselja Vesela danas je oko 14 sati policiji prijavio nestanak maloletnog sina Mehmeda starog tri godine. Ovu informaciju potvrdio je za Avaz.ba Rusmir Prohan, portparol MUP-a SBK. Kako je Ćeso izjavio za lokalne medije, njegov… »
Bugojno na nogama: Nestao trogodišnji dečak!
Kurir 10.04.2017
Dževad Ćeso iz bugojanskog naselja Vesela prijavio je policiji nestanak trogodišnjeg sina Mehmeda. "Sin se igrao pred kućom, dok sam ja radio kod komšije. Da ga nema, primetila je supruga i ostala deca oko 14 sati. Svi verujemo da će se odnekud… »
Porodica u suzama moli za pomoć: Nestao trogodišnjak u Bugojnu, strahuje se da je pao u reku
Blic 10.04.2017
Dževad Ćeso danas oko 14 časova je prijavio policiji nestanak sina Mehmeda (3). - Pred kućom se sin igrao odmah kod džamije u Veseloj, dok sam radio kod komšije. Žena i deca dođoše uplakani govoreći kako nema Mehmeda. Celi komšiluk se digao, nikakvih… »
Vesti dana »
Jović: Do sada evakuisano oko 1.800 građana Srbije iz ratne zone
Insajder pre 45 minutajoš 21 povezana
Alkaraz izgubio set, pa dodao gas! Španac posle preokreta u osmini finala Indijan Velsa!
Kurir pre 56 minutajoš 25 povezanih
"Lomimo im kosti i još nismo završili"! Netanjahu odbija kraj rata: Da nateramo iranski narod da odbaci jaram tiranije, ali to zavisi od njih (foto, video)
Kurir pre 1 minutjoš 17 povezanih
Tramp: Sukob u Iranu "kratkoročni izlet"; IRCG: Prolaz kroz Ormuz za zemlje koje proteraju ambasadore Izraela i SAD
RTS pre 1 minutjoš 18 povezanih