Povezane vesti
MUK i NEVERICA u studiju: POLICIJA prekinula snimanje TALENTA i uhapsila ove takmičare!
Story 12.04.2017
Tokom snimanja još jedne emisije "Ja imam talenat", članove žirija je iznenadila dramatična situacija koja je mnogima teško pala. U novoj emisiji drugog kruga ostali su veoma talentovani takmičari koji su svoje nastupe dovele do savršenstva… »
(Video) Skandal! Emisija prekinuta: Policija upala na snimanje Talenta, takmičari uhapšeni!
Kurir 12.04.2017
U polufinalnoj emisiji za crnogorsku hip-hop grupu nije išlo sve kako treba. Naime, usred njihovog nastupa, na sceni su se pojavila dva momka u policijskim uniformama koja su ih uhapsila. Žiri je bio u potpunom šoku i neverici a voditeljka Ana… »
Vesti dana »
Poslanici Skupštine Srbije danas počinju raspravu o budzetu za 2025.
Telegraf pre 23 minutajoš 7 povezanih
"Sedim samo na srpskoj stolici": Vučić u intervjuu za BBC: To znači da sami donosimo odluke i ponosan sam na to
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
(Mapa) RHMZ izdao upozorenje, stiže nam sneg: Evo kada će se u Srbiji ponovo zabeleti, sledi nam pravi rolerkoster
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih
Supruga pretučenog Ilije Kostića za Danas: Operacija je završena, povreda bila takva da je morala da se uradi amputacija
Danas pre 12 satijoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 8 satijoš 2 povezane