Povezane vesti

Tramp promenio sve ranije stavove

Tramp promenio sve ranije stavove

Politika 13.04.2017
NATO za njega više nije zastareo, Putina sada uopšte ne zna, a Asad je od ubice terorista postao kasapin civila. Američki predsednik koji je stalno ponavljao da je NATO zastarela organizacija, preksinoć se predomislio i poručio da „NATO više nije… »
Ruski pogled: Sve izvesniji rat Rusije i SAD

Ruski pogled: Sve izvesniji rat Rusije i SAD

Mondo 13.04.2017
Predsednik SAD Donald Tramp će, kako bi popravio ogroman pad popularnosti u Americi, najverovatnije nastaviti da interveniše u Siriji, što će izazvati opasan Ruski odgovor, smatra vodeći ruski analitičar Fjodor Lukjanov. Foto: youtube/printscreen… »
Trampovo “Amerika na prvom mestu” do “predsednika sveta”

Trampovo “Amerika na prvom mestu” do “predsednika sveta”

Gde investirati 13.04.2017
Američki predsednik Donald Tramp promenio je svoj stav prema NATO i Kini – Alijansu više ne smatra “zastarelom” organizacijom, a za Kinu kaže da je neće označiti kao “manipulatora valutom”, iako je suprotno najaviljivao tokom predizborne… »
Tramp promenio ploču: NATO više nije zastareo

Tramp promenio ploču: NATO više nije zastareo

Vesti online 13.04.2017
U dramatičnom preokretu svog položaja, predsednik SAD Donald Tramp tvrdi da NATO, kojeg je ranije kritikovao, više nije "zastareo" i da bi trebalo da igra značajniju ulogu u borbi protiv ID-a, nasilne ekstremističke grupe zabranjene u mnogim… »
Tramp o Rusiji: Nikad gori odnosi

Tramp o Rusiji: Nikad gori odnosi

Mondo 13.04.2017
Američki predsednik Donald Tramp rekao je da je vreme da se okonča "brutalni" građanski rat u Siriji i pozvao saveznike NATO da rade zajednički na rešavanju te "katastrofe". Odnosi sa Rusijom "na najnižoj tački". Foto: Ilustracija: AP/Sergei… »
Tramp menja stav prema NATO-u i Kini

Tramp menja stav prema NATO-u i Kini

RTS 13.04.2017
Opasnost od terorizma ukazala je na značaj NATO-a, rekao je američki predsednik Donald Tramp tokom sastanka sa generalnim sekretarom NATO-a Jensom Stoltenbergom i dodao da Alijansa više nije zastarela. Promena i stava prema Kini – neće je označiti… »
Tramp promenio priču o NATO posle napada u Siriji: Rekao sam da je zastareo? Nije više zastareo

Tramp promenio priču o NATO posle napada u Siriji: Rekao sam da je zastareo? Nije više zastareo

Kurir 13.04.2017
Američki predsednik Donald Tramp zahvalio je članicama NATO-a na podršci nakon intervencije u Siriji, rekavši da taj vojni savez, suprotno njegovim ranijim tvrdnjama, nije zastareo. Ipak, on je na konferenciji za novinare nakon sastanka s glavnim… »
Promenio ploču: Tramp: NATO nije zastarela organizacija, sa kineskim predsednikom imam dobru hemiju

Promenio ploču: Tramp: NATO nije zastarela organizacija, sa kineskim predsednikom imam dobru hemiju

Blic 13.04.2017
Američki predsednik Donald Tramp rekao je da NATO "više nije zastareo ", izmenivši tako svoj raniji stav kada je tokom predizborne kampanje rekao da je ta organizacija zastarela i prevaziđena i da više nema svrhu. Takođe, američki predsednik… »
Tramp oduševljen kineskim predsednikom: Povezuje nas dobra hemija, impresioniran sam

Tramp oduševljen kineskim predsednikom: Povezuje nas dobra hemija, impresioniran sam

Kurir 13.04.2017
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da ga sa kineskim predsednikom Sijem Đinpingom povezuje "dobra hemija" dodavši da veruje da je Peking spreman da sarađuje sa Vašingtonom po pitanju Severne Koreje. On je rekao da je sa kineskim predsednikom… »

Vesti dana »