Povezane vesti
Ronaldo jedini dao 100 golova i ućutkao sve koji ga ne vole
Večernje novosti 13.04.2017
Svima koji su me kritikovali, odgovorio sam na pravi način. Presrećan sam i ne krijem da sam mnogo želeo da dođem do 100 golova, rekao je Portugalac. SKORO 62 godine se igraju klupska UEFA takmičenja, a samo je jedan fudbaler uspeo da postigne 100… »
Ronaldo: Ljudi koji me vole nikada ne sumnjaju u mene
Beta 13.04.2017
Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je da je zadovoljan pobedom protiv Bajerna iz Minhena u četvrtfinalu Lige šampiona i dodao da ima mnogo samopouzdanja i da ne poznaje nikoga ko sumnja u njega. Real je sinoć posle preokreta pobedio Bajern… »
Bejl ponovo povređen!
Sportske.net 13.04.2017
Velšanin baš nema sreće. Pobeda nad Bajernom u Minhenu, donela je i jednu lošu vest za Madriđane. Geret Bejl je doživeo povredu mišića i pod znakom pitanja je za revanš sa Bavarcima, kao i za ''El klasiko'' narednog vikenda. Bejl se na… »
Bejl i Ronaldo za brigu Zidana
Mondo 13.04.2017
Najveće zvezde Real Madrida doživele su povrede na utakmici protiv Bajerna, a trener "kraljevića" nada se da nije ništa ozbiljno. Pobeda Reala nad Bajernom (1:2) u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona nije prošla bez "žrtava". Geret Bejl… »
Liga šampiona: Real slavio u Minhenu, Atletiko kod kuće dobio Lester
Press 13.04.2017
Na "Alianc areni" Bajern je posle preokreta i promašenog penala izgubio sa 1:2. U Madridu pobedu je upisao domaćin, golom Grizmana 1:0. foto: novosti.rs Prvi mečevi četvrtfinala Lige šampiona završene su mečevima u Minhenu i Madridu. Na "Alianc… »
Vesti dana »
„Tragedija je mogla da bude sprečena“: Insajder analizirao izveštaj veštačenja srušene nadstrešnice
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Bisljimi: Srbija odustala od intervencije da se osnaži uloga UNMIK-a u sporazumu o nestalima
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Mladić iz bogate porodice optužen za prvostepeno ubistvo šefa američke osiguravajuće kuće
BBC News pre 3 satajoš 1 povezana
Prekinuta serija Partizana u Evroligi: Posle Budućnosti i Asvel slavio u „Areni“
Danas pre 3 satajoš 2 povezane