Povezane vesti
Zbog njega je Ana Mihajlovski pocrvenela od stida: Reper oduševio Rastu! Čekao sam da se pojaviš!
Kurir 13.04.2017
Nikola Anđelković, učesnik zabavne emisije "Ja imam talenat" oduševio je žiri originalnom pesmom. Naime, Nikola je napisao pesmu o voditeljki Ani Mihajlovski i sva četiri člana žirija, zbog čega su svi ostali bez reči. Rasta je sve vreme đuskao, a Ana je… »
(Video) Da li ste ikada čuli Prodidži na harmonici? Ovi momci ubijaju kako sviraju! Svi su zanemeli!
Kurir 13.04.2017
Bend "B SHAKE" ostavio je neverovatan utisak prilikom prvog nastupa na publiku i žiri emisije "Ja imam talenat". Ovi talentovani momci na harmonici izvode razne muzičke žantove. Večeras su oduševili sve u studiju izvedbom pesama grupe AC/DC i Prodidži… »
Vesti dana »
Paunović: Vlast da donese zakon kojim se poništavaju Mrdićevi zakoni i sve pravne posledice
Beta pre 8 satijoš 39 povezanih
"Iran zatražio direktne pregovore sa SAD"! Trampovi izaslanici u subotu putuju u Pakistan! Američka vojska spremna za napad na Iran, steže obruč u Ormuzu
Kurir pre 44 minutajoš 68 povezanih
Slučaj "Banjska" - Spasojeviću i Toliću doživotni zatvor, Maksimoviću 30 godina
RTS pre 3 satajoš 68 povezanih
Nastavlja se haos u NATO zbog rata na Bliskom istoku: Premijer Španije odbrusio Trampu
Mondo pre 44 minutajoš 36 povezanih