Povezane vesti
Zbog njega je Ana Mihajlovski pocrvenela od stida: Reper oduševio Rastu! Čekao sam da se pojaviš!
Kurir 13.04.2017
Nikola Anđelković, učesnik zabavne emisije "Ja imam talenat" oduševio je žiri originalnom pesmom. Naime, Nikola je napisao pesmu o voditeljki Ani Mihajlovski i sva četiri člana žirija, zbog čega su svi ostali bez reči. Rasta je sve vreme… »
(Video) Da li ste ikada čuli Prodidži na harmonici? Ovi momci ubijaju kako sviraju! Svi su zanemeli!
Kurir 13.04.2017
Bend "B SHAKE" ostavio je neverovatan utisak prilikom prvog nastupa na publiku i žiri emisije "Ja imam talenat". Ovi talentovani momci na harmonici izvode razne muzičke žantove. Večeras su oduševili sve u studiju izvedbom pesama grupe AC/DC i… »
Vesti dana »
I danas natprosečeno toplo, temperatura do 19 stepeni, uveče ponegde kiša
RTV pre 7 satijoš 7 povezanih
Požari u Los anđelesu odneli prve žrtve! U "Jutru na Blic" donosimo najnovije informacije iz Kalifornije
Blic pre 36 minutajoš 6 povezanih
Do ubistva na Badnje veče došlo zbog droge! Stojan se razbesneo, pa otišao po prijatelje, detalji zločina u Inđiji
Mondo pre 17 minutajoš 3 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Iz Libana se povuklo više od trećine izraelskih snaga, niz napada SAD na skladišta oružja Huta
RTV pre 1 satjoš 3 povezane
Ruski udar na Zaporožje: Krvavi sukobi na frontu ne prestaju, 13 mrtvih, na desetine ranjenih
Kurir pre 23 minutajoš 3 povezane