Повезане вести

Бујошевић: Радује ме што су сви љути на РТС

РТС 17.04.2017
Генерални директор РТС-а Драган Бујошевић рекао је, поводом критика које стижу на рачун Јавног сервиса, да га "радује што су сви љути на РТС". Бујошевић је, у краткој изјави за Спутњик, истакао да га "радује што су сви љути на… »
Вучић: О РТС-у одлучују институције – не ја, ни Вулин, нити улица

Вучић: О РТС-у одлучују институције – не ја, ни Вулин, нити улица

РТС 17.04.2017
Премијер и изабрани председник Александар Вучић изјавио је да није срећан начином рада Јавног сервиса, али да о евентуалним сменама руководства РТС-а одлучују институције, а не министар Вулин, он, нити "улица". "Нисам срећан, али… »

Нови магазин 17.04.2017
Генерални директор Радио-телевизије Србије Драган Бујошевић изјавио је данас, поводом критика које стижу на рачун јавног сервиса, да га то радује. "Радује ме што су сви љути на РТС", кратко је прокоментарисао Бујошевић у изјави… »
Вулин: Сменити уплашено руководство РТС-а

Вулин: Сменити уплашено руководство РТС-а

Радио 021 17.04.2017
Министар Александар Вулин најавио је да ће тражити смену руководства РТС-а јер, како је рекао, више води рачуна о томе шта ће "неко викнути на улици", него о интересима државе. Вулин је рекао да се извештавање Јавног сервиса о… »
Вулин: Тражићу смену руководства РТС

Вулин: Тражићу смену руководства РТС

Нови магазин 17.04.2017
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин најавио је данас да ће тражити смену руководства Радио-телевизије Србије (РТС) и да ће затражити подршку коалиционих партнера, јер, како је рекао… »
Вулин: Тражићу смену руководства РТС-а; Нико никад није видео хрватске с-300

Вулин: Тражићу смену руководства РТС-а; Нико никад није видео хрватске с-300

Вечерње новости 17.04.2017
Министар Александар Вулин најавио је данас да ће тражити смену руководства РТС-а, јер више воде рачуна о томе шта ће "неко викнути на улици", него о интересима државе. Министар Александар Вулин најавио је данас да ће тражити… »
Вулин: Тражићу смену челника РТС због извештаја о протестима

Вулин: Тражићу смену челника РТС због извештаја о протестима

Н1 Инфо 17.04.2017
Министар за рад Александар Вулин најавио је да ће затражити смену руководства Радио-телевизије Србије с образложењем да Јавни сервис не извештава објективно о протестима у Београду и Србији. Вулин је изјавио на ТВ Пинк да ће о… »

Вести дана »