Povezane vesti
Avioni upravo poleteli po decu na Kipar: Mališani u Beogradu u 3 sata posle ponoći
Telegraf 17.04.2017
Kompanija "Air Pink" ustupila je dva aviona za prevoz trinaestoro dece iz Srbije kojima carinici grčke nacionalnosti nisu dozvolili da pređu na turski deo ostrva. Avioni “Air Pinka”, kojima bi trebalo da se izvuku deca iz Srbije koja se od sinoć… »
KIPAR: Deca iz Srbije zarobljena na aerodromu
Moj Novi Sad 17.04.2017
Trinaestoro dece iz Srbije od sinoć je "zarobljeno" na aerodromu u Larnaki na Kipru, jer im carinici grčke nacionalnosti nisu dozvolili da pređu u turski deo ostrva, potvrđeno je Tanjugu u Ambasadi Srbije u Nikoziji, a prenosi "Blic". Kako je objasnio… »
Deca iz Srbije od nedelje na aerodromu u Larnaki
N1 Info 17.04.2017
Deca iz Srbije, članovi Kulturno-umetničkog društva "Izvor" od nedelje uveče nalaze na aerodromu u Larnaki na Kipru, jer im carinici grčke nacionalnosti nisu dozvolili da pređu u turski deo ostrva. U Ministarstvu spoljnih poslova kažu da bi deca… »
Deca iz Srbije "zarobljena" na Kipru! Dobro su, ali ako znate nekog iz Ministarstva - pomozite!
Prva 17.04.2017
Trinaestoro dece iz Srbije od nedelje uveče je "zarobljeno" na aerodromu u Larnaki na Kipru. Njima carinici grčke nacionalnosti nisu dozvolili da pređu u turski deo ostrva, potvrđeno je Tanjugu u Ambasadi Srbije u Nikoziji. Kako je objasnio Dejan… »
Vesti dana »

Dvojica dečaka napala dete (12) u Skejt parku kod "ušća": Oglasio se MUP: Događaj nije povezan sa blokadom Brankovog mosta
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Ovo je bio lov na veštice": Tramp o skandalu koji je uzdrmao Belu kuću, dotakao se i ostavke ministra odbrane: "On nije imao nikakve veze sa ovim"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 3 satajoš 4 povezane

Određen mu pritvor do 30 dana: Pretresli mu stan na Novom Beogradu i pronašli drogu
Kurir pre 23 minutajoš 1 povezana