Povezane vesti
VIDEO: Kad Igi Pop zasvira "Asshole Blues"
Radio 021 17.04.2017
Legenda američkog roka Igi Pop, koga nazivaju i "kum panka", objavio je singl "Asshole Blues", koji će na njegov 70. rođendan, 21. aprila, izaći na fleksibilnom vinilu u serijalu etikete "Mag Mag". "Napisao sam bluz pesmu o nitkovu koji želi da me… »
Igi Pop za 70. rođendan objavljuje bluz pesmu
Blic 17.04.2017
Legendarni američki muzičar Igi Pop snimio je novi singl "Asshole Blues" koji će 21. aprila na njegov 70. rođendan biti objavljen na vinilu. - Napisao sam bluz pesmu o nekome ko želi da me sredi. Puna je negativne energije i slušate je na sopstvenu… »
Igi Pop svira bluz
Večernje novosti 16.04.2017
Singl kuma panka na njegov 70. rođendan. LEGENDARNI američki roker Igi Pop, koga nazivaju i "kum panka", objavio je singl "Asshole Blues", koji će na njegov 70. rođendan, 21. aprila, izaći na fleksibilnom vinilu u serijalu etikete "Mag Mag". "Napisao sam… »
Vesti dana »

Počela nova školska godina u Srbiji, pojedini srednjoškolci pozvali na bojkot nastave
Bloomberg Adria pre 40 minutajoš 29 povezanih

Kubilius: Posle incidenta sa avionom Fon der Lajen, EU jača satelitsku odbranu od ometanja GPS-a
NIN pre 2 satajoš 32 povezane

Dva spiska, isti proizvodi, nekoliko dana kasnije: Ovako precizno izgledaju računi Siniše Malog (foto)
Blic pre 30 minutajoš 58 povezanih

"Ukrajina gubi na svim frontovima, njene Oružane snage su iscrpile svoje rezerve i na ivici su potpunog kolapsa"
Pravda pre 5 minutajoš 53 povezane

Evrobasket, 6. dan: Turska gazi, Nemci na 60+ protiv Britanaca, prva pobeda Crne Gore
BBC News pre 25 minutajoš 64 povezane