Povezane vesti
Zorana dala predlog za ime aviona Er Srbije!
Vesti online 19.04.2017
Avioni Er Srbije su do sada dobili imena Novaka Đokovića, Dejana Stankovića, Gorana Bregovića i Mikija Manojlovića. Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović izjavila je u sredu da će predložiti da se ime Zdravka Čolića nađe na jednom novom… »
Zorana Mihajlović predložila da se jedan avion Er Srbije nazove Zdravko Čolić
Nova ekonomija 19.04.2017
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da će predložiti Er Srbiji da jedan avion te kompanije nosi ime pevača Zdravka Čolića. "On je prosto legenda i traje dugo, i ja bih volela da isto toliko… »
Zorana Mihajlović predložila da se jedan avion Er Srbije nazove Zdravko Čolić
Nova ekonomija 19.04.2017
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da će predložiti Er Srbiji da jedan avion te kompanije nosi ime pevača Zdravka Čolića. "On je prosto legenda i traje dugo, i ja bih volela da isto toliko… »
Mihajlović: Predlog da jedan avion nosi ime Zdravka Čolića
Danas 19.04.2017
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović rekla je da će predložiti Er Srbiji da jedan avion te kompanije nosi ime pevača Zdravka Čolića. "On je prosto legenda i traje dugo, i ja bih volela da isto toliko traje i Er… »
Predlog da sledeći avion Er Srbije dobije naziv po Zdravku Čoliću
Radio 021 19.04.2017
Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović izjavila je danas da će predložiti "Er Srbiji" da se ime Zdravka Čolića nađe na jednom novom avionu. "Pretpostavljam da smo svi razmišljali nekada o tome da budemo blizu Zdravka Čolića. On je prosto legenda… »
Vesti dana »
Premijer odlučio: Umesto Vesića i Momirovića – Glišić i Mesarović
N1 Info pre 27 minutajoš 42 povezane
Habek: Evropa i Nemačka moraju da traže pregovore sa Trampom kako bi se sprečio trgovinski rat
RTV pre 3 satajoš 33 povezane
Krah Denvera: Trener Meloun prozvao Jokića i Mareja, srpski centar brzo odgovorio
Danas pre 3 satajoš 21 povezana
Marin se nada pobedi protiv Štutgarta: Direktor Crvene zvezde pozvao navijače na Ligu šampiona
Mondo pre 27 minutajoš 17 povezanih
Nakon jučerašnje tuče: U Skupštini Srbije sutra glasanje o budžetu i drugim tačkama
Radio 021 pre 21 minutajoš 15 povezanih