Povezane vesti
Handke: Ne verujem da se iz istorije nešto može naučiti
Politika 19.04.2017
„Cela Srbija je te 1995. bila prazna, onda je došla zima i ja sam hteo da to pripovedam, a ispao je skandal jer je Srbija unapred bila proglašena za zemlju neprijatelja”, rekao je Peter Handke u razgovoru sa đacima Zmaj Jovine gimnazije. Novi Sad –… »
Handke: Ovo je moja poslednja nagrada u Srbiji i poslednji zvanični nastup u vašoj zemlji
Blic 19.04.2017
Veliki austrijski pisac, Peter Handke, rekao je sinoć u Novom Sadu nakon što mu je na otvaranju 11. Prosefesta uručena nagrada "Milovan Vidaković", da mu je ovo poslednje zvanično gostovanje u našoj zemlji. - Ovo je moja poslednja nagrada u Srbiji i… »
Slavni pisac Peter Handke otvorio Prosefest u Novom Sadu
Večernje novosti 18.04.2017
Neočekivanom rečenicom, koju je izgovorio novinarima večeras u foajeu Srpskog narodnog pozorišta Handke je u prvi mah izazvao nevericu. OVO je moja poslednja nagrada u Srbiji i poslednji zvanični nastup u vašoj zemlji ! Ovom neočekivanom rečenicom, koju… »
Vesti dana »
Tesna izborna trka u Sevojnu: Koaliciji oko SNS i "Ujedinjenima" po devet mandata, jednog odbornika imaće Zdrava Srbija
Newsmax Balkans pre 34 minutajoš 24 povezane
Tramp tvrdi da su pregovori sa Teheranom "veoma blizu dogovora", ali ne isključuje dodatne vojne operacije
Newsmax Balkans pre 49 minutajoš 54 povezane
Španija zatvorila vazdušni prostor za američke avione, Tramp preti zauzimanjem ostrva Karg
BBC News pre 3 satajoš 22 povezane
Nasilje (ponovo) obeležilo dan glasanja: Moraju li politički akteri da prihvate ovakvu "izbornu realnost"?
Insajder pre 8 minutajoš 93 povezane