Povezane vesti

PARTIZAN pred Superligu: Ambicije uvek najveće

PARTIZAN pred Superligu: Ambicije uvek najveće

Mondo 20.04.2017
"Partizan ima obavezu da uvek ima najviše ciljeve u svakom takmičenju. Koliko je to realno u ovom trenutku s obzirom na konkurenciju, videćemo krajem juna", kaže Nenad Čanak uoči starta Superlige. Foto: MN Press Košarkaši Partizana počinju… »
Muke po večitima: Lazić i Luković preskaču superligašku premijeru

Muke po večitima: Lazić i Luković preskaču superligašku premijeru

Mozzart sport 20.04.2017
Crvena zvezda i Partizan nekompletni protiv Spartaka, odnosno Vršca. Košarkaši Crvene zvezde i Partizana u petak počinju takmičenje u MOZZART Superligi Srbije, a ni jedna, ni druga ekipa neće biti kompletne na premijeri. Trener Dejan Radonjić… »
Muta Nikolić: Doveo bih Jovića, ali ne mogu

Muta Nikolić: Doveo bih Jovića, ali ne mogu

Mozzart sport 20.04.2017
"Ovi naši plejmejkeri, razgovarao sam sa nekim igračima, da ne imenujem, traže mnogo velike pare da bi odigrali ova dva meseca. A nemaju posla. Znači moram da se opredelim za stranca, što ja ne volim, ali šta da radim", kazao je trener Dinamika… »
Čanak: Partizan ima najveće ambicije; Radonjić: Želja mi je da na kraju budemo najbolji (video)

Čanak: Partizan ima najveće ambicije; Radonjić: Želja mi je da na kraju budemo najbolji (video)

Sportski žurnal 20.04.2017
Pred početak najkvalitetnijeg domaćeg takmičenja, u Kući košarke je održana zajednička konferencija za medije na kojoj su govorili treneri učesnika Mocart Superlige. Košarkaši Partizana započinju takmičenje u Superligi Srbije u petak, 21… »
Nikolić: Zašto sam doveo strance? Naši igrači traže veliki novac, a nemaju posao

Nikolić: Zašto sam doveo strance? Naši igrači traže veliki novac, a nemaju posao

Sportski žurnal 20.04.2017
Pred početak najkvalitetnijeg domaćeg takmičenja, u Kući košarke je održana zajednička konferencija za medije na kojoj su govorili treneri učesnika Mocart Superlige. Strateg beogradskog Dinamika Miroslav Muta Nikolić bio je jasan: - Što se tiče… »
Partizan - Džikićevo izvinjenje, Čanak najavio najviše ciljeve, ali opet ima kadrovskih problema

Partizan - Džikićevo izvinjenje, Čanak najavio najviše ciljeve, ali opet ima kadrovskih problema

Sportske.net 20.04.2017
Treneri klubova učesnika predstojeće Mozzart Superlige prisustvovali su danas zajedničkoj konferenciji za medije, najavljujući početak ovog takmičenja. Među njima nije bilo trenera Partizana Aleksandra Džikića, koji se izvinio zbog sprečenosti… »
Počinje Superliga Srbije u košarci: Neki treneri nisu došli na promociju, a neke ne zanimaju rezultati

Počinje Superliga Srbije u košarci: Neki treneri nisu došli na promociju, a neke ne zanimaju rezultati

Sportal blic 20.04.2017
Dan pre nego što u petak počne Superliga Srbije u košarci, na zvaničnoj promociji završnice našeg nacionalnog prvenstva bilo je više nego zanimljivo. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Arhivska fotografija: Milojević i Radonjić na… »

Vesti dana »