I u sedamdesetoj otkrivam teatar

I u sedamdesetoj otkrivam teatar

Politika petak, 21. april 2017.
Rekli su mi da je poezija Brodskog u Srbiji poznata ne samo u školama, već i kod običnih ljudi, jedva čekam da otkrijem tu vezu, kaže najveće ime svetskog baleta Mihail Barišnjikov
Dirnut sam vašom pažnjom. Pre nekoliko godina gostovao sam u Novom Sadu, a sada sam prvi put u vašoj prestonici sa specijalnom predstavom „Barišnjikov/Brodski” koja je za mene lično, intimno delo, rekao je Mihail Barišnjikov,... »

Mihail Barišnjikov raduje se nastupu u Beogradu (VIDEO)

Beta petak, 21. april 2017.
Jedan od najvećih baletskih igrača današnjice Mihail Barišnjikov izjavio je danas da se raduje predstojećem nastupu u Beogradu u komadu "Brodski/Barišnjikov", koji kako je dodao, nije samo predstava umetničke igre, već tranzicija iz igre u pozorište. Na konferenciji za novinare u biblioteci Doma... »

Barišnjikov: U Beogradu igram veoma ličnu predstavu

RTS petak, 21. april 2017.
RTS: Barišnjikov: U Beogradu igram veoma ličnu predstavu
Jedan od najznačajnijih baletskih umetnika svih vremena Mihail Barišnjikov, koji će nastupiti 23, 24. i 25. aprila na sceni Pozorišta na Terazijama u predstavi Brodski/Barašnjikov, litvanskog reditelja Alvisa Hermanisa, posetio je Dom Narodne skupštine, gde mu je domaćin bila predsednica parlamenta Maja Gojković.
"Velika mi je čast što ću nastupiti pred beogradskom publikom", rekao je velikan svetske baletske scene Mihail Barišnjikov novinarima u biblioteci tog zdanja. Rekao je da mu nije prvi put da boravi u Srbiji, da je ranije posetio... »

Slavni Barišnjikov nastupa u Beogradu

B92 petak, 21. april 2017.
Svetska baletska zvezda Mihail Barišnjikov doputovao je sinoć u Beograd. Jedan od najvećih baletskih igrača današnjice od nedelje će u glavnom gradu igrati baletske predstave, a domaćin tokom gostovanja u Beogradu mu je balerina Aja Jung, direktorka Beogradskog festivala igre.
Dogadaj koji Barišnjikov donosi u Beograd je predstava "Brodski/Barišnjikov", nastala u koprodukciji Barišnjikov centra iz Njujorka i Novog teatra iz Rige. Reč je o pozorišnom komadu za koji vlada ogromno interesovanje velikih... »

Slavni Barišnjikov u Skupštini Srbije: Šta bi mladi igrači trebalo da znaju

Blic petak, 21. april 2017.
Legendarni baletski umetnik Mihail Barišnjikov nastupaće u Beogradu 23, 24. i 25. aprila u Pozorištu na Terazijama u komadu "Barišnjikov/Brodski". Tim povodom u biblioteci Skupštine Republike Srbije održana je konferencija za štampu na kojoj je govorio o samom komadu, novoj karijeri koju gradi u eksperimentalnom teatru i šta bi mladi igrači trebalo da znaju.
Iako je priznao da uvek pokušava da izbegne davanje saveta mladim umetnicima, Barišnjikov je poslao sledeću poruku: - Ako niste 100 odsto sigurni da je to vaš milje, da ste to vi i da ste spremni da posvetite život muzici,... »

Slavni Barišnjikov nastupa u Beogradu

Press petak, 21. april 2017.
Svetska baletska zvezda Mihail Barišnjikov doputovao je sinoć u Beograd. Jedan od najvećih baletskih igrača današnjice od nedelje će u glavnom gradu igrati baletske predstave, a domaćin tokom gostovanja u Beogradu mu je balerina Aja Jung, direktorka Beogradskog festivala igre.
Foto:B92.net Dogadaj koji Barišnjikov donosi u Beograd je predstava "Brodski/Barišnjikov", nastala u koprodukciji Barišnjikov centra iz Njujorka i Novog teatra iz Rige. Reč je o pozorišnom komadu za koji vlada ogromno... »

Barišnjikov ima super savet za vas! (video)

Mondo petak, 21. april 2017.
Slavni baletski igrač i glumac nominovan za Oskara u izjavi za MONDO dao zabavan savet mladim plesačima.
Veliki Mihail Barišnjikov nastupiće 22, 23. i 24. aprila u Pozorištu na Terazijama sa predstavom "Barišnjikov/Brodski". Slavni ruski umetnik stigao je u Beograd u četvrtak uveče, večerao sa Aleksandrom Vučićem, a u petak se... »

Kurir TV zvezda seksa i grada u Beogradu Mihail: Ko god da je gore, dobar je prema meni!

Kurir petak, 21. april 2017.
Mihail Barišnjikov (68),jedan od najvećih baletskih umetnika svih vremena, povodom izvođenja predstave Brodski/Barišnjikov u okviru Beogradskog festivala igre, doputovao je u Beograd.
Zabranjeno svako preuzimanje pisanog i video materija bez dozvole redakcije. Mihail Barišnjikov (68),jedan od najvećih baletskih umetnika svih vremena, povodom izvođenja predstave Brodski/Barišnjikov u okviru Beogradskog... »

Barišnjikov u Beogradu, Vučić mu priredio večeru u vili "Mir"

Večernje novosti petak, 21. april 2017.
Svetska baletska zvezda Mihail Barišnjikov stigao je večeras u Beograd, a premijer i izabrani predsednik Aleksandar Vučić priredio je večeru u njegovu čast u vili "Mir"
Svetska baletska zvezda Mihail Barišnjikov stigao je večeras u Beograd, a premijer i izabrani predsednik Aleksandar Vučić priredio je večeru u njegovu čast u vili "Mir". Jedan od najvećih baletskih igrača današnjice od nedelje će... »

Mihail Barišnjikov stigao u Beograd

Blic petak, 21. april 2017.
Mihail Barišnjikov, legendarni baletski igrač, stigao je večeras u Beograd, gde će 23, 24. i 25. aprila u Pozorištu na Terazijama nastupiti u komadu "Barišnjikov /Brodski", inspirisanom poezijom nobelovca Brodskog.
Premijer Srbije Aleksandar Vučić za Barišnjikova je organizovao večeru u vili "Mir". Pročitajte još: BARIŠNJIKOV: BEOGRAD SE NE OTKAZUJE! Kako je slavni igrač uprkos povredi odlučio da dođe u našu prestonicu BARIŠNJIKOV... »

Lideri dve italijanske regije proglasili pobedu glasa ''da''

Dnevnik  pre 2 sata  još 10 povezanih

Izbori na KiM Vučić čestitao pobedu,u štabu uzvratili povicima: Aco, Srbine

Večernje novosti  pre 48 minuta  još 9 povezanih

Švajcarska: Tinejdžer sekirom napadao ljude

B92  pre 2 sata  još 6 povezanih

Kurs dinara bez promene

Vesti online  pre 2 sata  još 3 povezane

Vrej:FBI imao problem s skoro 7.000 uređaja zbog enkripcije

Večernje novosti  pre 9 sati  još 5 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.