Evo šta je Ana Nikolić rekla o Rasti i skandalu

(Video) Letele stolice i pesnice: Ovo su najbrutalnije tuče poznatih koje nisu dobile sudski epilog!

Kurir petak, 21. april 2017.
Pripadnici estrade bili su akteri incidenata koji su potresli javnost. Iako su podigli veliku prašinu, u nekim slučajevima do sudskog epiloga nije dolazilo.
Predstavljamo vam neke od najzanimljivijih tuča u kojima su učestvovali poznati, ali do sudskih procesa još nije došlo, ili još traju. Stefan Đurić Rasta i Slobodan Nešović Suprug pevačice Ane Nikolić, u utorak je u društvu... »

Evo šta je Ana Nikolić rekla o Rasti i skandalu

Vesti online petak, 21. april 2017.
Pošto je pre nekoliko dana pretukao Slobodana Nešovića, jednog od muškaraca iz emisije Ivana Ivanovića, i to zbog para koje mu on navodno duguje, reper Rasta se sada krije, a njegova supruga, iako u drugom stanju, sve radi sama, piše "Blic".
- Nemam nikakav komentar na temu incidenta i neću da pričam o tome ništa - rekla je za "Blic" nasmejano i raspoloženo poznata pevačica Ana Nikolić o tuči koju je nedavno izazvao njen suprug Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta... »

Stefan Đurić Rasta: Drama uoči Aninog porođaja

Story petak, 21. april 2017.
Pevačicu Anu Nikolić, koja je u drugom stanju, veoma je uznemirila vest da je njen suprug i otac deteta koje očekuju Stefan Đurić Rasta pretukao voditelja Slobodana Loku Nešovića, zbog čega je bio saslušan u policiji, a ovaj stres izazvao je bojazan da li će se cela situacija odraziti na njenu trudnoću
Pop pevačica Ana Nikolić (38), koju manje od dva meseca deli od predviđenog datuma porođaja, nameravala je da poslednje nedelje trudnoće u potpunosti miruje i uživa u blagoslovenom stanju. Ženama koje se nalaze u toj fazi drugog... »

Eh rasto, rasto, Ana trudna a sve radi sama Kućna pomoćnica pevačice otkriva gde je reper posle tuče

Kurir petak, 21. april 2017.
Ni nekoliko dana posle skandala reper Rasta se ne pojavljuje, a njegova supruga, iako u drugom stanju, sve radi sama.
- Nemam nikakav komentar na temu incidenta i neću da pričam o tome ništa - kaže za list nasmejano i raspoloženo poznata pevačica Ana Nikolić o tuči koju je nedavno izazvao njen suprug Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta Kavali. Anu... »

Sreli smo Anu Nikolić ispred kuće: Šokiralo nas je ono što je rekla o Rasti i skandalu!

Blic petak, 21. april 2017.
Pošto je pre nekoliko dana pretukao Slobodana Nešovića, jednog od muškaraca iz emisije Ivana Ivanovića, i to zbog para koje mu on navodno duguje, reper Rasta se sada krije, a njegova supruga, iako u drugom stanju, sve radi sama.
- Nemam nikakav komentar na temu incidenta i neću da pričam o tome ništa - kaže za "Blic" nasmejano i raspoloženo poznata pevačica Ana Nikolić o tuči koju je nedavno izazvao njen suprug Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta Kavali.... »

Pevači kratkog fitilja

Vesti online petak, 21. april 2017.
Stefan Đurić Rasta (27) priveden je, pa pušten iz policijske stanice nakon saslušanja zbog tuče i nanošenja telesnih povreda. On je, kako pišu beogradski mediji, zajedno sa četvoricom momaka prebio Slobodana Nešovića Loku, koji je poznat i kao član emisije Ivana Ivanovića Četiri i po muškarca.
Do problema je došlo jer je Loka, navodno, dugovao pare Đuriću za autorska prava. Incident se dogodio u kancelariji Nešovića, koji je završio u Urgentnom centru sa težim povredama. Nije prvi put da se Rasta nađe u novinama zbog... »
©2017 Netmark d.o.o.