DF i Demos: Samo referendum odlučuje o NATO-u

DF i Demos: Samo referendum odlučuje o NATO-u

Sputnik petak, 21. april 2017.
Opozicioni Demokratski front i Demos u odvojenim saopštenjima poručili su da će odluka o priključenju Crne Gore NATO-u, koja bi trebalo da bude doneta na krnjoj sednici Parlamenta zakazanoj za 28. aprila na Cetinju, biti nelegitimna i neobavezujuća.
Iz DF-a su negirali da je taj politički savez odustao od organizovanja alternativnog referenduma na kojem bi se građani izjasnili o priključenju Crne Gore NATO-u i za 26. april su najavili održavanje alternativnog sabora na koji... »

Opozicija traži referendum o članstvu u NATO

Alo petak, 21. april 2017.
Alo: Opozicija traži referendum o članstvu u NATO
Crnogorska opozicija traži referendum o članstvu u NATO jer je odluka vlade nelegitimna i neobavezujuća.
Opozicioni Demokratski front i Demos u odvojenim saopštenjima poručili su danas da će odluka o priključenju Crne Gore NATO-u, koja bude doneta na krnjoj sednici parlamenta zakazanoj za 28. aprila na Cetinju, biti neligitimna i... »

Crna Gora: Anti-NATO protest na dan odlučivanja Skupštine o članstvu

Sputnik petak, 21. april 2017.
Opozicioni Demokratski front najavio je proteste na dan odlučivanja Skupštine Crne Gore o članstvu u NATO, 28. aprila na Cetinju, piše podgorička „Pobjeda”.
Ostale opozicione partije, iako podržavaju održavanje referenduma o članstvuu NATO, neće se priključiti DF-u Iz Demokratskog fronta „Pobjedi” je saopšteno da ih je odluka da Skupština bude održana na Cetinju a ne u Podgorici... »

Crna Gora: Opozicija najavila anti NATO proteste za 28. april

Studio B petak, 21. april 2017.
Opozicioni Demokratski front najavio je proteste na dan odlučivanja Skupštine Crne Gore o članstvu u NATO, 28. aprila na Cetinju, piše podgorička Pobjeda.
Ostale opozicione partije, iako podržavaju održavanje referenduma o članstvuu NATO, neće se priključiti DF-u. Iz Demokratskog fronta Pobjedi je saopšteno da ih je odluka da Skupština bude održana na Cetinju a ne u Podgorici... »

Opozicija najavila antiNATO proteste u Podgorici

RTV petak, 21. april 2017.
RTV: Opozicija najavila antiNATO proteste u Podgorici
PODGORICA - Opozicioni Demokratski front najavio je proteste na dan odlučivanja Skupštine Crne Gore o članstvu u NATO, 28. aprila na Cetinju, piše podgorička Pobjeda.
Ostale opozicione partije, iako podržavaju održavanje referenduma o članstvu u NATO, neće se priključiti DF-u Iz Demokratskog fronta Pobjedi je saopšteno da ih je odluka da Skupština bude održana na Cetinju, a ne u Podgorici... »

Deo opozicije u Crnoj Gori najavio proteste protiv NATO

B92 petak, 21. april 2017.
B92: Deo opozicije u Crnoj Gori najavio proteste protiv NATO
Podgorica -- Deo opozicije u Crnoj Gori organizovaće naredne nedelje proteste protiv članstva Crne Gore u NATO, uoči odluke Skupštine koja će potvrditi pristupni protokol.
Proteste uoči završne faze prijema Crne Gore u NATO najaviojeDemokratski front (DF) koji traži referendum o tom pitanju. Ovom opozicionom savezu, čiji su čelnici optuženi za navodni pokušaj terorizma tokom prošlogodišnjih... »
©2017 Netmark d.o.o.