Povezane vesti
Prestravljeni svedok pogibije majke i sina u glogovcu: Kriknuli i pali mrtvi
Kurir 22.04.2017
Komšija Marijane Petrović i njenog sina Darka, koji su juče sahranjeni, nakon što ih je ubila struja, tvrdi da je nesreću izazvao kabl kojim su se na divlje prikačili na banderu. ALEKSINAC - Čuo sam samrtni vrisak dečaka, a potom i lelek njegove… »
Tragedija kod Aleksinca: Strašna smrt majke i sina otkrila potresnu priču o životiu siromašne porodice
Blic 22.04.2017
"Šta mi sada vredi život? Sad da mi date ceo Beograd ništa mi ne vredi. Ja sam to dete očuvao teškom mukom 16 godina. Dođe mi sada da zapalim i kuću. Ništa mi više ne vredi". Skrhan bolom, tim rečima govori Slađan Marković, čiji su sin Darko… »
Majku i sina ubila struja Svedok tragedije: Žalila se da nemaju struju zbog kabla, upozorili smo ih da ništa ne diraju
Večernje novosti 22.04.2017
Aleksinac u šoku nakon što su Marijana i Darko Petrović poginuli od strujnog udara ispred kuće u kojoj su živeli. ODJEKNUO je krik koji me je sledio i pomislio sam da su se podavile neke životinje. A onda sam čuo kako Marijana zapomaže. Potrčao… »
Vesti dana »

Milivojević: DS nije i neće učestvovati u pregovorima i predlogu prelazne Vlade koja uključuje vlast
Beta pre 3 satajoš 31 povezana

Dekan Fizičkog fakulteta poručio ministarki prosvete: Dođite i uhapsite ceo fakultet
Danas pre 3 satajoš 24 povezane

Severna Makedonija: Sahrana poginulih u požaru u diskoteci u Kočanima
BBC News pre 2 satajoš 57 povezanih

Nemački mediji: Sve više indicija o upotrebi zvučnog oružja u Srbiji
Vreme pre 4 satijoš 27 povezanih