Povezane vesti
Rada Manojlović nakon glasina o raskidu s Harisom: On je moje drugo ja, razume i kad mi se ćuti i kad mi se peva
Story 25.04.2017
U medijima su se proteklih dana pojavili navodi da se popularni muzički par rastao, a Rada se tek sad oglasila i progovorila o njihovom odnosu. Rada Manojlović i Haris Berković ipak nisu završili svoju vezu, pa je ona otkrila detalje o tome. Prava… »
Rada i Haris ipak zajedno: Želim da mu rodim dete!
Kurir 25.04.2017
Spekulisalo se da ovaj par više ne uživa u romansi, ali Rada je rešila da stavi tačku na takve priče. Rada Manojlović i Haris Berković ipak nisu završili svoju vezu, pa je ona otkrila detalje o tome. Pevačica je izjavila da je Haris njena druga… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 2 satajoš 7 povezanih
Ovo je pobednik "montesonga": On će predstavljati Crnu Goru na "Evroviziji", a svi bruje o pesmi
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
Na mestu gde je ubijen tinejdžer (17) vladaju muk i tišina: Leskovčani nemi od šoka: "Bio je baš, baš dobar dečak" (foto, video)
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Vučinić: Papović nije član SNS, u Skupštinu Novog Sada stigao zahtev za razrešenje
Blic pre 6 satijoš 2 povezane