Povezane vesti

Radi Radenović će se sve žene pokloniti zbog ovih reči: Ja sam roditelj, a ne samohrana majka!

Radi Radenović će se sve žene pokloniti zbog ovih reči: Ja sam roditelj, a ne samohrana majka!

Story 25.04.2017
Popularna voditeljka se nije udavala, a iz emotivne veze sa Dejanom Milićem ima sin Petra koji je centar njenog sveta. Popularno televizijsko lice, Rada Radenović, vratila se na male ekrane nakon pet godina odsustva. Sin Petar kojeg ima sa crnogorskim… »
Rada progovorila o ocu svog deteta: S biznismenom u tajnoj vezi dobila sina, a danas...

Rada progovorila o ocu svog deteta: S biznismenom u tajnoj vezi dobila sina, a danas...

Kurir 25.04.2017
Voditeljka Rada Radenović, koja ima sedmogodišnjeg sina Petra sa crnogorskim biznismenom Dejanom Milićem, koji je u tom periodu bio zauzet, otvoreno je progovorila o njihovom odnosu. "Petar je rođen u takvoj situaciji da mu roditelji ne žive zajedno… »
Naša seksi voditeljka progovorila o zabranjenoj ljubavi sa zauzetim crnogorskim biznismenom

Naša seksi voditeljka progovorila o zabranjenoj ljubavi sa zauzetim crnogorskim biznismenom

Blic 25.04.2017
Voditeljka Rada Radenović, koja se nedavno vratila na male ekrane, ima sedmogodišnjeg sina Petra, kojeg je dobila iz veze sa crnogorskim biznismenom Dejanom Milićem, koji je u tom periodu već imao devojku. Rada za našu emisiju otkriva u kakvim je… »

Vesti dana »