Povezane vesti
Novac kroji penzionerska putovanja
Politika 26.04.2017
Većina pripadnika trećeg doba uplaćuje aranžmane u predsezoni, u maju ili tek u drugoj polovini septembra, jer su cene znatno niže. Grčka, Bugarska i Crna Gora, ali i gradovi Prag, Beč, Solun ili Budimpešta, omiljene su destinacije… »
Borba protiv raka jajnika
Politika 26.04.2017
Na Institutu za onkologiju i radiologiju ciljano je testirano više od 50 bolesnih žena kojima je već dijagnostikovan ovaj karcinom. Povodom godinu dana od početka genetskih testiranja, u Institutu za… »
Stvara i pod stare dane
Politika 26.04.2017
Od svoje 60. penzionerka Mira Lilić (79) iz Beograda, članica kluba za stare „Vračar”, napisala deset knjiga proze i poezije. „Pisanje me je izvuklo iz traume koju sam doživela pre dvadesetak godina kada mi je iznenada preminuo… »
Vesti dana »

Zelenski posle dugog telefonskog razgovora sa Trampom, najavio odlazak u Vašington u ponedeljak
Beta pre 27 minutajoš 68 povezanih

Hitno upozorenje RHMZ! Danas veoma toplo, sparno i neprijatno svi treba da budu na oprezu zbog ovoga!
Dnevnik pre 52 minutajoš 27 povezanih

Uživo bura nakon samita Putina i Trampa! Ništa od primirja u Ukrajini, ključni uslov Amerike nije ispunjen: "Ovo je duboko razočaravajuće"
Blic pre 12 minutajoš 64 povezane

Oglasili se iz Denvera: "Selektor Pešić i Srbija su ukrali..." VIDEO
B92 pre 3 minutajoš 35 povezanih

Sudar na putu Zaječar–Knjaževac – nastradala jedna osoba, više povređenih
RTS pre 3 minutajoš 32 povezane